פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      שווארמה טבעונית של ננוצ'קה

      שווארמה עסיסית וטבעונית עשויה סייטן המוגשת עם סלסת עגבניות גרוזינית.

      15 מדרגים / 3.14 כוכבים

      שווארמה טבעונית במסעדת ננוצ'קה (יח
      שווארמה טבעונית במסעדת ננוצ'קה (יח"צ)

      מצרכים

      • ל-4 סועדים:
      • 1 קילו גוש סייטן
      • 1 בצל לבן
      • 3 שיני שום
      • 250 מ"ל שמן זית
      • חצי כף מלח
      • חצי כף כמון
      • חצי כף פפריקה מתוקה
      • חצי כף קארי
      • חצי כפית עמבה
      • סלסה גרוזינית
      • 10 עגבניות נקיות מהעוקץ
      • 5 שיני שום
      • 1 כף אמבה
      • 1/2 צרור כוסברה
      • 1/2 כפית מלח
      • 1/2 כפית חומץ בין ייו אדום
      • 1 כף פפריקה מתוקה

      אופן ההכנה

      • 1. מכינים סלסה: במעבד מזון טוחנים את העגבניות והשום. מוזגים לקערה ומוסיפים את כל התבלינים. שומרים בצד.
      • 2. פורסים את הסייטן לרצועות דקות (כמו שווארמה). מערבבים בקערה את כל התבלינים. מוסיפים שמן ומערבבים עד לתערובת אחידה, יוצקים על השווארמה ומשרים.
      • 3. במחבת גדולה מטגנים עם מעט שמן זית ובצל פרוס לפרוסות עבות עד להזהבה.
      • 4. מוסיפים את תערובת השווארמה למחבת, מקפיצים ומבשלים כ-5 דקות.
      • 5. מגישים עם רוטב סלסה גרוזינית וסלט ירקות קצוץ על חצי פיתה קלויה על אש או תנור.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -