שווארמה טבעונית של ננוצ'קה

שווארמה עסיסית וטבעונית עשויה סייטן המוגשת עם סלסת עגבניות גרוזינית.

מתכון מאת: מערכת וואלה!
שווארמה טבעונית במסעדת ננוצ'קה.
שווארמה טבעונית במסעדת ננוצ'קה

מצרכים

  • ל-4 סועדים:
  • 1 קילו גוש סייטן
  • 1 בצל לבן
  • 3 שיני שום
  • 250 מ"ל שמן זית
  • חצי כף מלח
  • חצי כף כמון
  • חצי כף פפריקה מתוקה
  • חצי כף קארי
  • חצי כפית עמבה
  • סלסה גרוזינית
  • 10 עגבניות נקיות מהעוקץ
  • 5 שיני שום
  • 1 כף אמבה
  • 1/2 צרור כוסברה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1/2 כפית חומץ בין ייו אדום
  • 1 כף פפריקה מתוקה

אופן ההכנה

  • 1. מכינים סלסה: במעבד מזון טוחנים את העגבניות והשום. מוזגים לקערה ומוסיפים את כל התבלינים. שומרים בצד.
  • 2. פורסים את הסייטן לרצועות דקות (כמו שווארמה). מערבבים בקערה את כל התבלינים. מוסיפים שמן ומערבבים עד לתערובת אחידה, יוצקים על השווארמה ומשרים.
  • 3. במחבת גדולה מטגנים עם מעט שמן זית ובצל פרוס לפרוסות עבות עד להזהבה.
  • 4. מוסיפים את תערובת השווארמה למחבת, מקפיצים ומבשלים כ-5 דקות.
  • 5. מגישים עם רוטב סלסה גרוזינית וסלט ירקות קצוץ על חצי פיתה קלויה על אש או תנור.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully