עוגיות עבאדי

עוגיות בסגנון עבאדי מ-5 מרכיבים בסיסיים, שכמו המקור - קשה להפסיק לנשנש

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה!
עוגיות מלוחות של אורלי פלאי. נמרוד סונדרס
עוגיות מלוחות של אורלי פלאי

מצרכים

  • ל-30 עוגיות
  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1/4 כוס מים
  • 50 גרם חמאה רכה
  • 1 כפית מלח
  • לציפוי:
  • ביצה טרופה וזרעי שומשום

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
  • 2. מעבדים את כל החומרים יחד לקבלת בצק נוח ושמנוני מעט. אם הוא רך מדי מוסביפים מעט קמח ואם יבש עוד קצת מים.
  • 3. יוצרים גלילים ומהם עוגיות טבעתיות. מברישים בביצה, מפזרים שומשום ואופים כחצי שעה להתייצבות והזהבה קלה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully