עוגיות עבאדי
עוגיות בסגנון עבאדי מ-5 מרכיבים בסיסיים, שכמו המקור - קשה להפסיק לנשנש
מצרכים
- ל-30 עוגיות
- 2 כוסות קמח תופח
- 1/2 כוס שמן זית
- 1/4 כוס מים
- 50 גרם חמאה רכה
- 1 כפית מלח
- לציפוי:
- ביצה טרופה וזרעי שומשום
אופן ההכנה
- 1. מחממים תנור ל-180 מעלות.
- 2. מעבדים את כל החומרים יחד לקבלת בצק נוח ושמנוני מעט. אם הוא רך מדי מוסביפים מעט קמח ואם יבש עוד קצת מים.
- 3. יוצרים גלילים ומהם עוגיות טבעתיות. מברישים בביצה, מפזרים שומשום ואופים כחצי שעה להתייצבות והזהבה קלה.