קינוח ברגע האחרון: מלבי קוקוס-טפיוקה
בלי מיקסרים, בלי להפריד ביצים ובלי לעמוד שעות במטבח. לפעמים כל מה שצריך לסוף ארוחה כבדה הוא משהו מתוק וקליל. אורלי פלאי מכינה מלבי מקרם קוקוס עם פניני טפיוקה חגיגיות שמכינים במינימום השקעה
בשיתוף סוגתכותבת, עורכת, מתכונאית כותבת ספרי בישול, בעלת הבלוג סיר פלא
בלי מיקסרים, בלי להפריד ביצים ובלי לעמוד שעות במטבח. לפעמים כל מה שצריך לסוף ארוחה כבדה הוא משהו מתוק וקליל. אורלי פלאי מכינה מלבי מקרם קוקוס עם פניני טפיוקה חגיגיות שמכינים במינימום השקעה
בשיתוף סוגתעמלתם וטרחתם על ארוחה, אבל לא נשאר לכם כוח או זמן לקינוח? נגמרו התירוצים. אורלי פלאי מכינה קינוח מרשים ומרענן בכמה דקות עם מסקרפונה ופירות טריים, כי אין חגיגה בלי מנה אחרונה
סלמון ואורז הם פתרון מושלם לארוחה זריזה, בעיקר כשהם מגיעים עם רוטב בטעמי אוממי. במקום לקנות טריאקי אורלי פלאי מכינה אותו בקלות בבית ומפחיתה את כמויות הסוכר משמעותית
בשיתוף סוגתנזיד איטלקי סמיך ועשיר מתכון פשוט, קל וחכם לתבשיל שהוא ארוחה שלמה מחומרי גלם זמינים שמגע הקסם האטלקי נגע גם בהם
בשיתוף סוגתמתכון פשוט וקל להכנה במיוחד למרק אורז בתיבול סיני ארומטי. האורז מתפרק ויוצר מרקם סמיך ונפלא ויש גם תוספת מפתיעה
בשיתוף סוגתהלחמניות שלפניכם רכות ומופלאות, מבוססות על בצק שמרים מעולה של מרתה סטיוארט, והכי כיף למלא אותן בנוטלה ולעצב בצורת לבבות. פינוק מתוק לאהובים
בשיתוף סוגתמרק הריבולטה האיטלקי הוא בדיוק מה שאתם צריכים כשהגשם מתדפק על החלון. מכניסים לתוך סיר גדול את כל מה שיש בבית כולל שעועית לבנה ולחם מאתמול ומתמוגגים
בשיתוף סוגתנשאר אורז מאתמול? במקום לזרוק הכינו מוקפץ אורז מעולה עם ספייסי טופו מתובל בכמה רגעים
בשיתוף סוגתבדיוק לימים כאלה, מכינה אורלי פלאי-ברונשטיין קדירה מבשר שפונדרה ושעועית לבנה המתבשלת לאיטה על אש קטנה וממלאת את הבית בהרבה חום וטעמים חורפיים
בשיתוף סוגתאין נחמה גדולה יותר בחורף מסיר קציצות מהביל - חצי שעה של עבודה פשוטה במטבח וגם לכם יהיו כדורי בשר עסיסיים, רכים ואווריריים ברוטב עגבניות וקרם קוקוס שיושב בול מעל אורז לבן
בשיתוף סוגתכשרעבים וקר, מחפשים מנה חמה ומפנקת. מרק כרובית מ-4 מרכיבים הוא הפתרון הכיפי והאידיאלי. כדי להסמיך אותו לא חייבים חלב או שמנת, אורלי פלאי שולפת טריק שווה במיוחד
בשיתוף סוגתבימים גשומים מרק זאת מנה שתמיד מחזקת ומעודדת. אורלי פלאי ברונשטיין מכינה מרק עגבניות עשיר בתוספת של גריסים להסמכה
בשיתוף סוגתהמתכונים של סבתא שלי הם תמיד הכי פשוטים והכי טעימים. בלי לסבך תהליכים ובלי חומרי גלם שקשה למצוא בבית (טוב, לפחות בבית בולגרי)
בשיתוף סוגתגם אתם לא יכולים לעמוד בפני התותים המשגעים שמציפים את השווקים? אורלי פלאי, מכורה לתות שדה, משבצת את הפרי האדום והעסיסי בעוגיות שוקולד ושיבולת שועל
בשיתוף סוגתמה עושים כשמתחשק להעמיד במרכז השולחן תבשיל ארוך, אבל אין זמן או לא מתחשק לחכות כל הלילה? אורלי פלאי ברונשטיין מלמדת כיצד מכינים חמין זריז של אמצע השבוע
בשיתוף סוגתלמה להתלבט איזה מרק להכין, אם אפשר להכין מרק חרירה - מרק סמיך ועשיר שיש בו גם ירקות שורש, גם בשר ועוף, גם קטניות וגם איטריות- ארוחה שלמה בתוך קערה שכיף להכין יחד ועוד יותר לאכול
בשיתוף סוגתשני חומרי הגלם האהובים כל כך על מבוגרים וילדים, חוברים יחד לארוחה שלמה שעושה מינימום בלגן במטבח - נתחי עוף וכרובית שיוצאים מהתנור בציפוי פריך
בשיתוף סוגתהכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי - ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
בשיתוף סוגתבלי צורך בביצה או בבשר - אורלי פלאי מכינה קציצות מנגולד ועדשים פריכות ומושלמות לכל המשפחה, שהולכות להפתיע אתכם ובגדול
בשיתוף סוגתאורלי פלאי עושה סוף להתלבטות התמידית "מה להכין היום לארוחה?" ומכינה ארוחה זריזה בסיר אחד לכל המשפחה - פילאף פתיתים עם חזה עוף וירקות ברוטב חמוץ מתוק, שאין ילד שלא אוהב
בשיתוף סוגתאורלי פלאי מנתבת את היצירתיות של הילדים בחופש להכנת עוגיות מבצק קל ונוח במיוחד לעבודה, שאפשר למלא בנוטלה או בכל מלית שאוהבים, לגלגל, לפרוס ולחסל
בשיתוף סוגתמוקפץ זאת המנה המושלמת לילדים שמתחילים לבשל בעצמם. אורלי פלאי חושפת את השילוש הקדוש של המוקפץ ומציעה פתרון גם למי שסולדים מכל רמת חריפות
בשיתוף סוגתלא צריך לשבור את הראש בחידושים למיניהם לילדים - אורלי פלאי מכינה לביבות פולנטה פשוטות ומושלמות שהילדים ישמחו לקחת חלק בהכנתן. חוץ מהעובדה שאפשר לאפות אותן במקום לטגן, הן גם אינן מכילות גלוטן
בשיתוף סוגתמה שהתחיל כמרק עגבניות עם אורז הפך בהמשך לקציצות בקר ואורז ברוטב עם תוספות שמאפשרות להן להיות אווריריות במיוחד. אורלי פלאי מבשלת קציצות קיפודים לגדולים ולקטנים
בשיתוף סוגתאורלי פלאי נותנת את כל הטיפים לבישול נכון של אורז ועונה על השאלה כי עתיקה בספר הבישול: איך מכינים אורז לבן שייצא אחד אחד?
בשיתוף סוגתתפוחי האדמה הם התוספת הכי אהובה, הפעם במעטה פריך של פירורי לחם, פרמז'ן ושום שהכי כיף להגיש לילדים בקונוסים או כוסות אישיות ולנשנש במהלך הארוחה
בשיתוף סוגתחצילים, רוטב עגבניות, פרמז'ן וזהו. אולי רק קצת שמן זית ותיבול טוב ויש לכם את אחת המנות האיטלקיות הכי טעימות שתוציאו מהתנור ואין בה אפילו טיפת בצק
בשיתוף מלח הארץיש לכם חצי חבילת קוטג' שנשארה במקרר? שאריות של גבינות קשות שקישטו את שולחן החג ועכשיו מונחות מוזנחות במגירת הגבינות? זה הזמן לערבב את כולן וליצור לחמניות זהובות וריחניות עם זיתים ושומשום
בשיתוף סוגתכל מה שאתם צריכים זה תבנית אחת, כמה דקות ותנור שיודע לחמם
זר כרובית שלמה שמקשט את מרכז השולחן. מפזרים מעל את המלח המתובל ומזלפים טחינה.
בשיתוף מלח הארץ