בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חורף מושלם בבית: קערת פאתה עם גרגירי חומוס רכים
מי שלא נשבה עדיין בקסמיו של הפאת'ה, זה הזמן למרק המיוחד הזה
כותבת, עורכת, מתכונאית כותבת ספרי בישול, בעלת הבלוג סיר פלא
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מי שלא נשבה עדיין בקסמיו של הפאת'ה, זה הזמן למרק המיוחד הזה
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון שמתבסס על חומרי גלם מעולים, תיבול מדויק וזהו
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הראגו האיטלקי, הכי אהוב והכי טעים שיש, כאן במתכון שופע מרכיבים טובים שאחראים ליצירת הקסם
מנה צמחונית של בצלים ממולאים באורז אדום ברוטב חמוץ מתוק. ויש גם אופציה בשרית
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
חמות מהמחבת או קרות, בכריך או על צלחת עם פירה או צ'יפס. הקציצות האלו נהדרות בכל סיטואציה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הלביבות, מאכל החנוכה האהוב, מקבלות טוויסט פרסי שכולל המון עשבי תיבול וגם תפנית בריאה של קינואה. להגיש עם שמנת חמוצה והרבה לימון טרי
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי-ברונשטיין מתכוננת לחג עם מתכונים קלים ופשוטים, בלי יותר מדי מרכיבים. והפעם - לביבות מושלמות שאי אפשר להגיד להן לא (וגם לא צריך)
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אז מה אם חנוכה? לא חייבים לטבוע בשמן. לשומרי המשקל ולמי שרוצים לחדש, אורלי פלאי-ברונשטיין מציעה מתכון ללחמניות אפויות, שמוכנות תוך 40 דקות
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המאפה הים-תיכוני האהוב בגרסת הטונה הוא ארוחת ערב חמה וזריזה במיוחד. אנחנו אוהבים להוסיף גם פלפל חריף, אבל אתם לא חייבים
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
מתכון נהדר מתוך הספר "סולו", שמכין אתכם להתמכרות, ולמהפיכה בבית
שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
קדירת עוף ארומטית עם טעמים מתקתקים של ענבים מבושלים, ועוד לא דיברנו על הרוטב המופלא שמתקבל בתבנית
הדג שכולם אוהבים הופך לקציצה שכולם יאהבו במתכון נהדר של אורלי פלאי ברונשטיין
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מוקפץ זאת המנה המושלמת לילדים שמתחילים לבשל בעצמם. אורלי פלאי חושפת את השילוש הקדוש של המוקפץ ומציעה פתרון גם למי שסולדים מכל רמת חריפות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון ביתי ופשוט, מחמישה מרכיבים בלבד, לפלאפל הכי טעים והכי ישראלי. אוכלים עם טחינה וסלט ירקות, ויש ארוחה מלאה ומזינה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
זה לא סתם רוטב עגבניות פשוט, אלא כזה המכיל בתוכו טעמי אומאמי עמוקים וגם פירורי לחם קראנצ'יים
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים בחופש הגדול, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
עוגת גזר עשירה ומזינה, עשויה מקמח מלא ומשובצת באגוזים. משהו מתוק, שמתפרק לאט-לאט לאנרגיה זמינה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
כזו לא הכנתם ובטח לא טעמתם. מושלמת לשבועות ובכלל - עוגת גבינה שמשלבת בתוכה שוקולד בלונדי עם הטעם הקרמלי הייחודי שלו
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
שחומות, לימוניות ועסיסיות. הקציצות האלה טעימות גם כשהן קרות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
לכבוד שבועות אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט קייצי, מפתיע ומרענן. לצד הבורגול מככבים ענבים, פיסטוקים וגבינת פטה. סלט שהוא לגמרי ארוחה
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
מתכון ללחמניות פיצה שבתוכן מחכים רוטב עגבניות, גבינה וזיתים. מושלם לחג השבועות ובכלל
אורלי פלאי-ברונשטיין מראה לכם איך יוצרים את אחד הקינוחים האהובים בישראל. עוגת גבינה פירורים כמו שצריך
אורלי פלאי ברונשטיין ונמרוד סונדרס מביאים הברקה למדורה בצורת עוגות שוקולית קטנות שמסתתרות בתוך תפוז ונאפות בתוך המדורה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
בורקס מבצק פריך שמכינים על בסיס יוגורט ושמן, עם בצק עלים ועם גבינות שאוהבים
תבשיל צמחוני של אורז עם תרד, גרגירי חומוס ושורש כורכום טרי, שנאכל בהנאה עם יוגורט עם טחינה
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
המלית יכולה להיות גבינות או פירה תפו"א ואפילו תרד ובולגרית או פטריות
בשיתוף שמן עץ הזית, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
עם טונה או כל מילוי אחר שתרצו והכי חשוב - כשר לפסח ומוכן בקלות
בשיתוף סוגת, הכתבה הופקה בידי מחלקת שיתופי פעולה מסחריים של וואלה בהשתתפות מימונית של גורם חיצוני ופורסמה לאחר עריכה עיתונאית.
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים