הכי זריז, הכי טעים: לחמעג'ון טונה ועגבניות בשתי דקות עבודה
המאפה הים-תיכוני האהוב בגרסת הטונה הוא ארוחת ערב חמה וזריזה במיוחד. אנחנו אוהבים להוסיף גם פלפל חריף, אבל אתם לא חייבים
כותבת, עורכת, מתכונאית כותבת ספרי בישול, בעלת הבלוג סיר פלא
המאפה הים-תיכוני האהוב בגרסת הטונה הוא ארוחת ערב חמה וזריזה במיוחד. אנחנו אוהבים להוסיף גם פלפל חריף, אבל אתם לא חייבים
עם קריצה למטבח האסייתי ובלי טרחה של הכנת בצק לגיוזה, עלי הכרוב מתמלאים להם ונהפכים לביס מושלם
מתכון נהדר מתוך הספר "סולו", שמכין אתכם להתמכרות, ולמהפיכה בבית
קדירת עוף ארומטית עם טעמים מתקתקים של ענבים מבושלים, ועוד לא דיברנו על הרוטב המופלא שמתקבל בתבנית
הדג שכולם אוהבים הופך לקציצה שכולם יאהבו במתכון נהדר של אורלי פלאי ברונשטיין
מוקפץ זאת המנה המושלמת לילדים שמתחילים לבשל בעצמם. אורלי פלאי חושפת את השילוש הקדוש של המוקפץ ומציעה פתרון גם למי שסולדים מכל רמת חריפות
אורלי פלאי-ברונשטיין במתכון ביתי ופשוט, מחמישה מרכיבים בלבד, לפלאפל הכי טעים והכי ישראלי. אוכלים עם טחינה וסלט ירקות, ויש ארוחה מלאה ומזינה
זה לא סתם רוטב עגבניות פשוט, אלא כזה המכיל בתוכו טעמי אומאמי עמוקים וגם פירורי לחם קראנצ'יים
מתכון קליל וכיפי לאורז מוקרם עם תירס שילדים אוהבים בחופש הגדול, מחמישה מרכיבים פשוטים שיש בכל בית (ויש גם אפשרות לשדרוגים נוספים)
עוגת גזר עשירה ומזינה, עשויה מקמח מלא ומשובצת באגוזים. משהו מתוק, שמתפרק לאט-לאט לאנרגיה זמינה
הדרך הכי טעימה שאנחנו מכירים לאכול הרבה ירקות וירוקים. הכי כיף לאכול בפיתה עם סלט ירקות וטחינה
כזו לא הכנתם ובטח לא טעמתם. מושלמת לשבועות ובכלל - עוגת גבינה שמשלבת בתוכה שוקולד בלונדי עם הטעם הקרמלי הייחודי שלו
שחומות, לימוניות ועסיסיות. הקציצות האלה טעימות גם כשהן קרות
לכבוד שבועות אורלי פלאי-ברונשטיין מכינה סלט קייצי, מפתיע ומרענן. לצד הבורגול מככבים ענבים, פיסטוקים וגבינת פטה. סלט שהוא לגמרי ארוחה
אורלי פלאי-ברונשטיין מראה לכם איך יוצרים את אחד הקינוחים האהובים בישראל. עוגת גבינה פירורים כמו שצריך
מתכון ללחמניות פיצה שבתוכן מחכים רוטב עגבניות, גבינה וזיתים. מושלם לחג השבועות ובכלל
אורלי פלאי ברונשטיין ונמרוד סונדרס מביאים הברקה למדורה בצורת עוגות שוקולית קטנות שמסתתרות בתוך תפוז ונאפות בתוך המדורה
בורקס מבצק פריך שמכינים על בסיס יוגורט ושמן, עם בצק עלים ועם גבינות שאוהבים
תבשיל צמחוני של אורז עם תרד, גרגירי חומוס ושורש כורכום טרי, שנאכל בהנאה עם יוגורט עם טחינה
המלית יכולה להיות גבינות או פירה תפו"א ואפילו תרד ובולגרית או פטריות
עם טונה או כל מילוי אחר שתרצו והכי חשוב - כשר לפסח ומוכן בקלות
הכרוב הוא אחד הירקות שהכי כיף וקל למלא, ואורלי פלאי ברונשטיין מחביאה בתוך עליו מילוי ביתי ונפלא של בשר ואורז עגול מלא ועוטפת אותם בטעמים חמצמצים
פטנט פשוט מאפשר לאפות לזניה כשרה לשולחן החג, מבלי לאבד מקסמה. אורלי פלאי-ברונשטיין מרביצה בנו תורה ב-53 דקות
מנה סופר מרשימה בתבנית אחת של נתחי סלמון עסיסיים, בצירוף אורז מלא טעם עם ערמונים, מתאימה כראשונה ועיקרית בחג הזה
קלאסיקה של שבתות וחגים. כאן בגרסה של פסח עם הכדורים הנימוחים, שעשויים קמח מצה
קציצות מתובלות היטב שאפשר לטגן או לבשל ישירות בתוך הרוטב. אתם קובעים את רמת החריפות
המשפחה של אורלי פלאי מכורה לשילוב של תירס וביצים שמייצר פשטידה עבה, והיא מוסיפה פטנט ומשלבת בין הפריטטה הספרדית לפולנטה האיטלקית שכדאי להגיש ליד סלט
לא תאמינו כמה קל להפוך את מנת הפתיתים הביתית לסעודה עשירה בטעמים ים-תיכוניים של אנשובי, עגבניות, זיתים ושום
אחד מהמאכלים האהובים בכל הזמנים על ילדים הוא של פסטה ברוטב בולונז איטלקי. אורלי פלאי מראה כיצד מכינים ראגו בשר מהביל ביין ורוטב עגבניות
מתכון שהופך את החיים לקלים ומייצר לכם מרק שעועית בזמן שיא