פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      עוגיות וניל מושלגות

      עוגיות וניל פריכות ונימוחות במראה מושלג, שמתקבל בזכות טריק מיוחד

      5 מדרגים / 3.38 כוכבים

      פרווהכשר
      עוגיות מושלגות של רות אופק (יח
      עוגיות מושלגות של רות אופק (יח"צ , דרור עינב)

      מצרכים

      • 125 גר' חמאה רכה חתוכה לקוביות
      • 200 גר' (כוס) סוכר
      • 1 כפית תמצית וניל
      • 2 ביצים
      • 300 גר' (2 כוסות+2 כפות) קמח
      • 1/2 1 כפיות אבקת אפיה
      • לציפוי:
      • 1/2 כוס סוכר
      • 100 גר' אבקת סוכר

      אופן ההכנה

      • 1. בקערת המיקסר מערבלים את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת קרמית.
      • 2. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה, תוך כדי ערבול בין הוספה להוספה. מומלץ גם לגרד את דפנות הקערה עם לקקן על מנת שנקבל ערבול אחיד של כל החומרים.
      • 3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד. חשוב להמנע מערבול יתר ולהפסיק כשלא רואים יותר גושי קמח בבצק. מניחים לבצק להצטנן במקרר למשך כשעה.
      • 4. כעבור שעה מחממים את התנור ל -180 מעלות, מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה ו- 2 קערות: אחת עם סוכר ואחת עם אבקת סוכר ומתחילים לעצב את העוגיות. מהבצק שהצטנן יוצרים כדורים בקוטר של 2-3 ס"מ. מגלגלים כל כדור פעם אחת בסוכר ולאחר מכן פעמיים באבקת הסוכר (חשוב לגלגל פעמיים לקבלת המראה המושלג המושלם).
      • 5. אני מוצאת שהכי נוח לעבוד בסרט נע – קודם כל מגלגלים, אחר כך טובלים בסוכר ובסוף טובלים באבקת הסוכר. אופים את העוגיות במשך כ- 10 דקות עד שהן מתנפחות מעט ומקבלות את המעטה המושלם.

      עוד מתכוני שוקולד

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -