- 1. בקערת המיקסר מערבלים את החמאה, הסוכר ותמצית הווניל עד לקבלת תערובת קרמית.
-
- 2. מוסיפים את הביצים, אחת אחרי השניה, תוך כדי ערבול בין הוספה להוספה. מומלץ גם לגרד את דפנות הקערה עם לקקן על מנת שנקבל ערבול אחיד של כל החומרים.
-
- 3. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבלים במהירות איטית עד לקבלת בצק אחיד. חשוב להמנע מערבול יתר ולהפסיק כשלא רואים יותר גושי קמח בבצק. מניחים לבצק להצטנן במקרר למשך כשעה.
-
- 4. כעבור שעה מחממים את התנור ל -180 מעלות, מכינים תבנית מרופדת בנייר אפיה ו- 2 קערות: אחת עם סוכר ואחת עם אבקת סוכר ומתחילים לעצב את העוגיות. מהבצק שהצטנן יוצרים כדורים בקוטר של 2-3 ס"מ. מגלגלים כל כדור פעם אחת בסוכר ולאחר מכן פעמיים באבקת הסוכר (חשוב לגלגל פעמיים לקבלת המראה המושלג המושלם).
-
- 5. אני מוצאת שהכי נוח לעבוד בסרט נע קודם כל מגלגלים, אחר כך טובלים בסוכר ובסוף טובלים באבקת הסוכר. אופים את העוגיות במשך כ- 10 דקות עד שהן מתנפחות מעט ומקבלות את המעטה המושלם.