- 1. מבשלים את החומוס המושרה עם המון מים עד שהחומוס רך ונימוח. מסננים, שומרים את מי הבישול עבור הבצק ומצננים.
-
- 2.לשים יחד את הקמח עם מי בישול החומוס המצוננים. מוסיפים שמן ומלח וממשיכים ללוש עד לקבלת בצק אחיד. מכסים בניילון ומתפיחים במשך 30 דקות בקיץ ו-45 דקות בחורף.
-
- 3. בינתיים מכינים את המילוי: מטגנים את הבצל הקצוץ בשמן תירס עד לשקיפות. מוסיפים את גרגרי החומוס החמימים, הפלפל החריף, מתבלים בתבלינים ומועכים. מניחים להתקרר בטמפ' החדר.
-
- 4. מחלקים את הבצק ל-15-20 כדורים ופותחים כל אחד לעיגול בקוטר 10 ס"מ בערך.
-
- 5. שמים במרכז כל עיגול כף מהמילוי, מקפלים וסוגרים היטב באמצעות האצבעות. מתפיחים כ-15 דקות נוספות.
-
- 6. מטגנים בשמן חם ומגישים מיד.