פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      מתכונים חמים

      סקלופיני עוף איטלקי

      חזות עוף זהובים ברוטב עגבניות טריות עם זיתים ובזיליקום שכל המשפחה תטרוף

      4 מדרגים / 2.67 כוכבים

      סקלופיני, חזה עוף בסגנון איטלקי ברוטב עגבניות ובזיליקום (יח
      סקלופיני, חזה עוף בסגנון איטלקי ברוטב עגבניות ובזיליקום (יח"צ , נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות
      • 500 גרם חזה עוף משוטח לאסקלופים (פרוסות כמו לשניצלים)
      • 4 כפות קמח
      • 2 כפות קורנפלור
      • מלח ופלפל שחור גרוס
      • 1 כפית פפריקה
      • 1 מעט שמן זית
      • לרוטב:
      • 2 כפות שמן זית
      • 3 עגבניות מרוסקות בפומפייה
      • 2 שיני שום
      • 2 גבעולי בזיליקום
      • חופן זיתים שחורים
      • להגשה:
      • אורז לבן

      אופן ההכנה

      • 1. מערבבים את הקמח עם הקורנפלור והתבלינים ומצפים בהם את הסקלופיני. מנערים מעודפים.
      • 2. מחממים מחבת עם מעט שמן זית ומטגנים את הסקלופיני 1-2 דקות מכל צד או עד הזהבה. מוציאים מהמחבת.
      • 3. מוסיפים לאותה המחבת 2 כפות שמן זית, עגבניות מרוסקות ואת השום הכתוש ומצמצמים נוזלים עד שמתקבל רוטב סמיך.
      • 4. מחזירים את הסקלופיני למחבת, הופכים בתוך הרוטב, מוסיפים בזיליקום וזיתים שחורים ומגישים לצד אורז לבן.

      עוד מתכוני עוף

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -