כל הפתיחות (והסגירות גם, הלוואי ולא היינו צריכים), תפריטים חדשים ומנות במהדורה מוגבלת, פסטיבלים וחגים, ארוחות מיוחדות ואירועים של פעם בשנה (רצינו לכתוב סילבסטר, אבל הבנו כבר מזמן שכמעט כל שבועיים יש כאן איזה "יום ה... הבינלאומי", ובמקומותינו זאת סיבה מספיק טובה לאיוונט).
שף שמתארח ושפית שמארחת גם כן, מסעדה שמתחפשת וצוות שמחליף מקום, למה לא, בעצם. מנה שמקבלת קורת גג (וקירות) משלה, אבל גם "חור בקיר" שווה מספיק כדי שנדווח. אילת וחיפה, השרון והשפלה, ותל אביב (אבל בשום פנים ואופן לא רק היא).
בקיצור, קבלו את חדשות האוכל של ישראל. והפעם - שיפודיה מפעם, עם ידיים של 2025. וזאת רק המנה הראשונה. 
בתיאבון!
עוד בוקר, ועוד פופ-אפ, ואם כבר בוקר ופופ-אפ, כדאי שהוא יהיה "סיח", לא?
ההבטחה: שיפודיה עירונית בהובלת קבוצת ברולה (עידו בן חפר, עלי פרץ וניר ברק) "שמתרגמת את אומנות הליקוט למרחב גוש דן ושוזרת את טעמי הגליל בלב תל אביב" כדי ליצור "שפה של אדמה, אש ותבלין". להבות עוד לפני הגריל בכלל.
מה אוכלים כאן? המטבח שואף "לחבר בין גגות העיר למורדות הגליל, בין תבליני פרא לעשבי מרפסת, ובין תסיסות שנעשו בקיבוץ דן לשמן עלי תאנה שנלכד בפארק המסילה".
זה אומר, בין היתר, שיפודים וסיחים. קבב על טחינה ירוקה במרווה שלוקטה בפארק הירקון, פאלדת רולדת כבש על יוגורט בשמן הדרים עירוניים וסומאק מהגליל, גירסת ים עם שמן ריג'לה, "טוסיקים של תרנגולת" במשרת חומץ מנגו וחושחש רמת אביבי, ירק בגלייז משקעי מורי וסלסת עלי גפן וג'יבנה עם זעתר ושמן עלי תאנה (מפארק המסילה, כזכור).
ליד, לפני ואחרי ותוך כדי, ייפתח שולחן עם סלטים יומיים מתחלפים אף הם - פריקי ויוגורט כבשים ממשק יעקבס, משוושה, לימון כבוש, לוביה, קפרזה עם עגבניות מגי, אבטיח ואזוב עם גבינה צ'רקסית, צ'יפס "ברולה גרנייה" עם עשבי תיבול ובצלים ירוקים בטמפורה דקיקה ופרנה חמה שנאפתה על חלוקי נחל. לקינוח, יוגשו כנאפה מג'יבנה עם סירופ פרחי בוגונביליה וגלידת סחלב עם סירופ גרניום והדרים, כשמלמעלה פיסטוק מלוח, קראמבל שמן זית וזעתר או קוקוס וגרידת חושחש.
מה שותים כאן? שני סוגי ליקר ביתי על בסיס פירות, פרחים ותבלינים שלוקטו אף הם בעיר דוגמת גזוז תאנים ועלי תאנה עם דבש וזעתר, גזוז מנגו-ג'ינג'ר וגרניום, גזוז חושחש-ליים ונקטרינה עם מרווה וגזוז דבש עם פינגר ליים, אשכולית ופלפל שחור, וגם "יינות גבוהים בכוסות נמוכות ובמחיר נגיש", בירות בבקבוק וגזוזים טבעיים ללא אלכוהול.
סיח, רביעיית פלורנטין, תל אביב
