וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אוכל, אלכוהול, מוזיקה ושמחת חיים: פסטיבל המרדי גרא של נולה

18.2.2026 / 6:00

בואו סגולים-ירוקים-זהובים, ובואו רעבים: החדשות הטעימות של ישראל

נולה, תל אביב. אפיק גבאי,
נולה/אפיק גבאי

כל הפתיחות (והסגירות גם, הלוואי ולא היינו צריכים), תפריטים חדשים ומנות במהדורה מוגבלת, פסטיבלים וחגים, ארוחות מיוחדות ואירועים של פעם בשנה (רצינו לכתוב סילבסטר, אבל הבנו כבר מזמן שכמעט כל שבועיים יש כאן איזה "יום ה... הבינלאומי", ובמקומותינו זאת סיבה מספיק טובה לאיוונט).

שף שמתארח ושפית שמארחת גם כן, מסעדה שמתחפשת וצוות שמחליף מקום, למה לא, בעצם. מנה שמקבלת קורת גג (וקירות) משלה, אבל גם "חור בקיר" שווה מספיק כדי שנדווח. אילת וחיפה, השרון והשפלה, ותל אביב (אבל בשום פנים ואופן לא רק היא).

בקיצור, קבלו את חדשות האוכל של ישראל. והפעם - בואו סגולים-ירוקים-זהובים, ובואו רעבים. וזאת רק המנה הראשונה. בתיאבון!

מרדי גרא, נולה

נולה/נועם פריסמן

חגיגות הפורים הקרבות מקבלות בוסט אמריקני שורשי והכול מתחבר יחד שמח וצוהל על אחת הפינות הטעימות של תל אביב. גם זאת מסורת.

פסטיבל המרדי גרא של נולה שואב השראה מרחובות ניו אורלינס (ומזכרונות הילדות של טליה רסנר) ומתרגם את ה-Fat Tuesday שלהם לכדי יומיים (רביעי וחמישי, 18-19 בפברואר, 18:00-22:00) צבעוניים של מוזיקה לייב, תפריט בועט וחלומות על רובע צרפתי.

יהיו כאן, בין היתר, צלעות תירס עם חמאת קייג'ון ומיונז חריף, מחבת "שרימפס לואיזיאנה" עם לחם לנגיוב כמובן, נזיד ג'אמבלייה ביתי עם עוף, שרימפס ונקניקיות, כריכי Po' Boy עם בשר מפורק, שרימפס או דג פריך וגם שחיתותיות אופייניות - לנולה ול-NOLA כאחד - כמו קינג-קייק צבעונית. כן, עם תינוק קטן בתוכה. בואו רעבים, ובואו סגולים-ירוקים-זהובים.

walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully