שקשוקה אסלית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- שמן רגיל
- 4 גמבה גדולה
- שמן זית
- עגבניות גדולות ורכות
- 2 ביצים
- פפריקה אדומה חריפה
- מלח כף רסק עגבניות
אופן ההכנה
- חותכים את הגמבה לרצועות ומטגנים בשמן רגיל על אש קטנה קטנה כחמש דקות אח"כ מוסיפים את העגבניות כשהן קלופות וחתוכות לארבע מערבבים מכסים את הסיר ומחכים כ20 דקות מוסיפים את הרסק וכף גדולה של שמן זית,קורט מלח ופפריקה חריפה.
- מערבבים.
- טורפים את הביצים ושופכים לסיר. אסור
- לבחוש בשלב זה מחכים שהשקשוקה תתחיל לשקשק
- הולך מצויין עם לחם שחור טרי