- 1. קולים את השקדים הפרוסים.
-
- 2. בכלים אישיים (100 מ"ל כל אחד) מפזרים ב"קמצנות" מעט שקדים
- מקציפים את השמנת ומניחים במקרר.
-
- 3. בביין מרי מחממים, תוך כדי ערבוב את הסירופ, הסוכר והחלמונים. מניחים את החלבה במערבל במהירות בינונית, ומוסיפים את הסירופ והחלמונים כשעודם חמים.
-
- 4. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה ומקוררת , מוסיפים את ליקר האמרטו.
-
- 5. מכניסים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול ויוצקים את התערובת לכלי האישי. מכניסים להקפאה
-
- פירוק וקישוט:
- טובלים את הכלים האישים במים חמים, מנגבים והופכים לכלי הגשה
- מקשטים בפרוסות שקדים ואבקת סוכר.