- 1. קולים את השקדים הפרוסים.
 - 
 - 2. בכלים אישיים (100 מ"ל כל אחד) מפזרים ב"קמצנות" מעט שקדים
 - מקציפים את השמנת ומניחים במקרר.
 - 
 - 3. בביין מרי מחממים, תוך כדי ערבוב את הסירופ, הסוכר והחלמונים. מניחים את החלבה במערבל במהירות בינונית, ומוסיפים את הסירופ והחלמונים כשעודם חמים.
 - 
 - 4. מקציפים עד לקבלת תערובת אחידה ומקוררת , מוסיפים את ליקר האמרטו.
 - 
 - 5. מכניסים את השמנת המוקצפת בתנועות קיפול ויוצקים את התערובת לכלי האישי. מכניסים להקפאה
 - 
 - פירוק וקישוט: 
 - טובלים את הכלים האישים במים חמים, מנגבים והופכים לכלי הגשה 
 - מקשטים בפרוסות שקדים ואבקת סוכר.