- 1. שמים את כל החומרים לבסיס במעבד מזון עם להב פלדה ומעבדים לתערובת פירורית. מעבירים לתבנית ומהדקים לשכבה אחידה.
-
- 2. אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, כ-15 דקות. מקררים לילה במקרר (מכוסה בניילון).
-
- 3. מערבלים את כל חומרי המלית במערבל במהירות נמוכה מאוד כ-8 דקות. במידה שמגוונים עם פסיפלורה טרייה מרוקנים את פנים הפרי ומכניסים למלית.
-
- 4. יוצקים את תערובת המלית על הבסיס האפוי לאחר שהתקרר.
-
- 5. שמים את התבנית העגולה בתוך תבנית התנור. יוצקים לתבנית התנור 3 כוסות מים.
-
- 6. אופים בתנור שחומם מראש ל-150 מעלות, כ-50 דקות.
-
- 7. מקררים את העוגה במשך לילה.
-
- 8. אפשרויות לציפוי העוגה: פסיפלורה מרוקנים את פנים הפסיפלורה ומבשלים בסיר 4 יחידות פסיפלורה עם 2 כפיות אבקת סוכר כ-10 דקות. מצננים ומצפים את העוגה.
-
- 9. שוקולד לבן מחממים בסיר 3/4 כוס שמנת עמידה לקצפת 38%, עד לסף רתיחה. מורידם האש, מוסיפים 100 גרם חמאת תנובה תנובה ו-100 גרם שוקולד לבן.
-
- 10. קיווי פורסים קיווי ומעטרים את העוגה.