וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קרפעלך

מתכון של השף זמי שרייבר מסעדת "סנדר" בתל אביב

מתכון מאת: מערכת וואלה

קרפעלך של מסעדת סנדר.
קרפעלך של מסעדת סנדר

מצרכים למתכון

  • לבצק: 1 ק"ג קמח 2 תפוחי אדמה עשויים כמחית
  • 4 ביצים
  • מלח לפי הטעם
  • 1/2 כוס שמן
  • למילוי:
  • 1/2 ק"ג בשר עם מעט שומן
  • 2 בצלים קצוצים
  • 2 ביצים
  • 100 גרם כבד עוף
  • פלפל שחור ומלח לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבצק: מערבבים את כל המרכיבים עד ליצירת עיסה אחידה.
  • 2. מכינים את המילוי: מטגנים את הבשר, הכבד והבצל הקצוץ יחד עד להשחמה.
  • 3. טוחנים את הכבד והבצל במטחנת בשר, מעבירים לקערה ומוסיפים את הביצים, הפלפל שחור והמלח ומערבבים שוב.
  • 4. מרדדים את הבצק ובעזרת כוס יוצרים עיגולים. ממלאים את העיגולים במילוי וסוגרים בזהירות עם לחיצות קלות בקצוות הבצק.
  • 5. מבשלים כ-15 דקות במים רותחים עם מעט מלח ומעט שמן.
  • את הקרפעלך המוכנים ניתן לטגן במחבת בשמן עמוק או להוסיף ללא טיגון למרק עוף.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully