וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כבדי עוף ברוטב בריבת תות שדה

מנה זו מתאימה גם כמנה ראשונה וגם כמנה עיקרית. מתכון של רשת מסעדות ננדוס.

כבדי עוף ברוטב בריבת תות שדה של ננדוס.
כבדי עוף ברוטב בריבת תות שדה של ננדוס

מצרכים למתכון

  • 2 כפות שמן זית
  • 2 כפות מרגרינה בטעם חמאה
  • פירי פירי של ננדוס על פי הטעם
  • 6 כבדי עוף
  • קורט מלח ופלפל
  • קמח
  • 1/2 כוס יין מרסלה
  • 1/2 כוס אוכמניות, פטל ותות שדה (חתוכים לקוביות)
  • 3 פרוסות בגט קלוי
  • צנצנת ריבת תות שדה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים על מחבת את שמן הזית והמרגרינה. מתבלים את הכבדים במלח ופלפל, מקמחים ומטגנים כ-2 עד 3 דקות מכל צד.
  • מוציאים ושומרים במקום חם.
  • 2. מוזגים את היין למחבת ומבשלים עד לכדי צמצומו במחצית.
  • 3. מוסיפים את הכבדים ופירות היער ומבשלים למשך כ-2 דקות נוספות.
  • 4. מורחים בנדיבות ריבת תות שדה על בגט קלוי להשחמה, מפזרים מעט עלי רוקט ומניחים 2 חתיכות כבד עוף. יוצקים מעט רוטב מעל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully