וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קממבר ממולא בגבינת שמנת, פיסטוקים וגרעיני דלעת

מתכון מאת: מערכת וואלה

תבלינים גרעינים דגנים. Artoday
תבלינים גרעינים דגנים

מצרכים למתכון

  • 2 קופסאות קממבר קטנות (125 גרם כל אחת)
  • 200 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי
  • 50 גרם פיסטוקים קלופים לא קלויים
  • 50 גרם גרעיני דלעת קלופים לא קלויים
  • כפית עלי טימין טרי קצוץ
  • פלפל גרוס לפי הטעם
  • 2 גבעולי טימין, לקישוט

אופן ההכנה

  • 1. קולים קלות את הפיסטוקים וגרעיני הדלעת במחבת יבשה, עד שגרעיני הדלעת יתחילו להשמיע קול פצפוץ (לא לקלות יותר מדי, כדי שלא יישרפו).
  • 2. שומרים כמה גרעינים לקישוט וקוצצים את השאר במעבד מזון לפירורים די קטנים, אך לא לאבקה.
  • 3. מוסיפים לגרעינים את הטימין הקצוץ ואת גבינת השמנת, מערבבים ומתבלים בפלפל.
  • 4. חותכים את שני חריצי הקממבר לרוחבם לשני חלקים. מורחים על החלק התחתון רבע ממלית הגבינה עם הגרעינים, מכסים בחלק השני ומורחים עליו עוד רבע מלית. מתקבל "מגדל" עגול בעל 4 שכבות. מכינים כך גם את גבינת הקממבר השנייה.
  • 5. עוטפים היטב בניילון נצמד, ומאחסנים במקרר עד להגשה. יכול להישמר כשבוע-עשרה ימים.
  • מוציאים את הגבינה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה, מניחים על צלחת, ומקשטים בגרעינים השלמים שנשארו ובגבעולי הטימין

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully