פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      קממבר ממולא בגבינת שמנת, פיסטוקים וגרעיני דלעת

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      פרווהכשר
      תבלינים גרעינים דגנים (Artoday)
      תבלינים גרעינים דגנים (Artoday)

      מצרכים

      • 2 קופסאות קממבר קטנות (125 גרם כל אחת)
      • 200 גרם גבינת שמנת בטעם טבעי
      • 50 גרם פיסטוקים קלופים לא קלויים
      • 50 גרם גרעיני דלעת קלופים לא קלויים
      • כפית עלי טימין טרי קצוץ
      • פלפל גרוס לפי הטעם
      • 2 גבעולי טימין, לקישוט

      אופן ההכנה

      • 1. קולים קלות את הפיסטוקים וגרעיני הדלעת במחבת יבשה, עד שגרעיני הדלעת יתחילו להשמיע קול פצפוץ (לא לקלות יותר מדי, כדי שלא יישרפו).
      • 2. שומרים כמה גרעינים לקישוט וקוצצים את השאר במעבד מזון לפירורים די קטנים, אך לא לאבקה.
      • 3. מוסיפים לגרעינים את הטימין הקצוץ ואת גבינת השמנת, מערבבים ומתבלים בפלפל.
      • 4. חותכים את שני חריצי הקממבר לרוחבם לשני חלקים. מורחים על החלק התחתון רבע ממלית הגבינה עם הגרעינים, מכסים בחלק השני ומורחים עליו עוד רבע מלית. מתקבל "מגדל" עגול בעל 4 שכבות. מכינים כך גם את גבינת הקממבר השנייה.
      • 5. עוטפים היטב בניילון נצמד, ומאחסנים במקרר עד להגשה. יכול להישמר כשבוע-עשרה ימים.
      • מוציאים את הגבינה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה, מניחים על צלחת, ומקשטים בגרעינים השלמים שנשארו ובגבעולי הטימין

      עוד מתכוני גבינה

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -