- 1. קולים קלות את הפיסטוקים וגרעיני הדלעת במחבת יבשה, עד שגרעיני הדלעת יתחילו להשמיע קול פצפוץ (לא לקלות יותר מדי, כדי שלא יישרפו).
-
- 2. שומרים כמה גרעינים לקישוט וקוצצים את השאר במעבד מזון לפירורים די קטנים, אך לא לאבקה.
-
- 3. מוסיפים לגרעינים את הטימין הקצוץ ואת גבינת השמנת, מערבבים ומתבלים בפלפל.
-
- 4. חותכים את שני חריצי הקממבר לרוחבם לשני חלקים. מורחים על החלק התחתון רבע ממלית הגבינה עם הגרעינים, מכסים בחלק השני ומורחים עליו עוד רבע מלית. מתקבל "מגדל" עגול בעל 4 שכבות. מכינים כך גם את גבינת הקממבר השנייה.
-
- 5. עוטפים היטב בניילון נצמד, ומאחסנים במקרר עד להגשה. יכול להישמר כשבוע-עשרה ימים.
-
- מוציאים את הגבינה מהמקרר כחצי שעה לפני ההגשה, מניחים על צלחת, ומקשטים בגרעינים השלמים שנשארו ובגבעולי הטימין