פטריות שמפיניון בבלילת בירה
המתכון באדיבות מסעדת "ברוהאוס".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת:
 - 200 גרם פטריות שמפיניון קטנות
 - שמן לטיגון
 - לבלילת הבירה:
 - 2 חלמונים
 - 200 גרם קמח
 - 300 מ"ל בירה לבנה
 
אופן ההכנה
- 1. שמים בקערה את החלמונים והקמח ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הבירה וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
 - 2. מחממים בסיר קטן שמן לחום בינוני  גבוה , טובלים את הפטריות בבלילה ושמים בשמן החם.
 - 3. מטגנים עד לקבלת ציפוי פריך. מוציאים ומהשמן ומניחים על נייר סופג.
 - 4. מגישים מיד עם רוטב סויה או צ'ילי מתוק.
 - * המידע והמתכונים באדיבות "תל אביב ברוהאוס  מסעדה במבשלת בירה", שדרות רוטשילד 11 תל אביב 5168666-03.
 
