פטריות שמפיניון בבלילת בירה
המתכון באדיבות מסעדת "ברוהאוס".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- חומרים למנה אחת:
- 200 גרם פטריות שמפיניון קטנות
- שמן לטיגון
- לבלילת הבירה:
- 2 חלמונים
- 200 גרם קמח
- 300 מ"ל בירה לבנה
אופן ההכנה
- 1. שמים בקערה את החלמונים והקמח ותוך כדי ערבוב מוסיפים את הבירה וממשיכים לערבב עד לקבלת בלילה חלקה.
- 2. מחממים בסיר קטן שמן לחום בינוני גבוה , טובלים את הפטריות בבלילה ושמים בשמן החם.
- 3. מטגנים עד לקבלת ציפוי פריך. מוציאים ומהשמן ומניחים על נייר סופג.
- 4. מגישים מיד עם רוטב סויה או צ'ילי מתוק.
- * המידע והמתכונים באדיבות "תל אביב ברוהאוס מסעדה במבשלת בירה", שדרות רוטשילד 11 תל אביב 5168666-03.