- 1. מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה.
-
- 2. מחממים מחבת טפלון ויצקים חצי מצקת למרכזה.
-
- 3. מטים את המחבת 360 מעלות על ממנת ליצור צורה עגולה ודקה.
-
- 4. הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחת.
-
- 5. מכינים את המילוי: חולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים.
-
- 6. חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות.
-
- 7. מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות.
-
- 8. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.
-
- 9. מכינים את הבשמל: ממיסים חמאה בסיר . מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
-
- 10. מרכיבים את הבלינצ'ס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש. יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות. יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן.
- מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.