וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בלינצ'ס תרד

המתכון באדיבות הספידו בר - בר מסעדה וחנות בוטיק.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בלינצ'ס תרד.
בלינצ'ס תרד

מצרכים למתכון

  • חצי ק"ג קמח
  • 3 ביצים
  • כפית מלח
  • 2 כוסות חלב
  • 1 כוס ציר ירקות
  • 1 כף חמאה
  • 1 כף שמן
  • למילוי התרד:
  • 1 ק"ג תרד
  • 4 עגבניות
  • 50 גרם צנוברים קלויים
  • בצל קצוץ
  • כף חמאה
  • כף גבינת פרמזן מגורדת
  • קורט מלח ופלפל
  • לבשמל :
  • 2 כפות חמאה
  • 4 כפות קמח
  • 2 כוסות חלב
  • מלח פלפל אגוז מוסקט
  • 2 כפות פרמזן מגורד

אופן ההכנה

  • 1. מכינים את הבלינצ'ס: מערבבים את כל המרכיבים לבלילה אחידה.
  • 2. מחממים מחבת טפלון ויצקים חצי מצקת למרכזה.
  • 3. מטים את המחבת 360 מעלות על ממנת ליצור צורה עגולה ודקה.
  • 4. הופכים את הבלינצ'ס על צידו השני ומייד מעבירים לצלחת.
  • 5. מכינים את המילוי: חולטים את התרד במים רותחים כדקה, מוציאים, סוחטים, מקררים וקוצצים.
  • 6. חותכים את העגבניות לרבעים מפרידים את החרצנים מהעגבניה וחותכים לקוביות קטנות.
  • 7. מטגנים את הבצל בשמן מוסיפים את התרד העגבניות והצנוברים ומערבבים על אש נמוכה כשתי דקות.
  • 8. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים חמאה. מפזרים את הפרמזן ומערבבים היטב.
  • 9. מכינים את הבשמל: ממיסים חמאה בסיר . מסירים מהאש ומוסיפים את הקמח. מערבבים עד ליצירת רביכה. מחזירים לאש נמוכה ומוסיפים את החלב בהדרגה תוך כדי ערבוב מתמיד. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
  • 10. מרכיבים את הבלינצ'ס: מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
  • מגלגלים בלינצ'ס עם מילוי התרד ומניחים בתבנית חסינה לאש. יש להניח את הבלינצ'ס בצפיפות. יוצקים מהבשמל מעל ומפזרים פרמז'ן.
  • מכניסים לתנור החם ל10-15 דקות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully