פשטידת חצילים וגבינות
אפשר ורצוי להשתמש בכל הגבינות שיש לכם בבית
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 חצילים
- 1 תפוח אדמה
- 1 בצל
- 1 גבינה קוטג' 5%
- 2 גבינה לבנה 5%
- 100 גרם קשקבל מגורד
- 100 גרם גבינה מלוחה (רצוי עזים).
- 2 ביצים
- 3 כפות קמח
- 100 גרם גבינה צהובה מגורדת
אופן ההכנה
- 1. מקלפים את החצילים, חותכים לקוביות קטנות
- ומטגנים ביחד עם הבצל.
- 2. כשהתערובת התרככה שמים בצד לקירור.
- 3. מוסיפים את כל הגבינות (חוץ מהגבינה הצהובה
- אותה מוסיפים לקראת הסוף מגורדת מעל
- פשטידה).
- 4. מוסיפים קמח, ביצים ומערבבים טוב.
- 5. שופכים את הבלילה לתבנית 26 ואופים עד שמתחיל להזהיב.
- 6. קצת לפני סיום האפייה מגרדים את הגבינה הצהובה ומכניסים שוב לתנור לקבלת גוון חום.