וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

דג ברוטב עגבניות ואנשובי

מתכון של שף אלון גונן ממסעדת אל-בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה

דג ברוטב עגבניות ואנשובי.
דג ברוטב עגבניות ואנשובי

מצרכים למתכון

  • חומרים ל-6 מנות:
  • 1 ק"ג פילה דג חתוך (בורי, מוסר, פלמידה, סלמון)
  • 1 קופסה עגבניות תמר מרוסקות
  • 3 כפות אנשובי טחון למחית
  • 1 כף צלפים
  • צרור כוסברה קצוצה
  • צרור פטרוזיליה קצוצה
  • 2 כפות שום כתוש
  • 2 כפות ג'ינגר קצוץ
  • 1 כפית מלח
  • חצי כוס שמן זית
  • 1 כוס יין אדום יבש

אופן ההכנה

  • 1. בסיר שטוח מחממים את שמן הזית ומוסיפים את הדגים ואת האנשובי ומערבבים בעדינות עד שהם נצרבים קלות.
  • 2. מוסיפים את היין ומבאים לרתיחה קלה, מוסיפים את עשבי התיבול השום הג'ינג'ר ואת רסק העגבניות. מבאים לרתיחה ומנמיכים את הלהבה.
  • 3. מבשלים 10 דקות ומדי פעם מנערים קלות את הסיר, לא בעזרת כף .

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully