וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

מרק קישואים ונענע

מתכון מאת: אדם הייל שף מסעדת שיינפלד,galitkatz@gmail.com

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 6 קישואים
  • 2 בצלים
  • 2 תפו"א לבן
  • 2 מקלוני סלרי
  • 1/2 שורש סלרי
  • חופן נענע
  • 2 שיני שום יפות
  • 250 מל' שמנת
  • 50 ג' חמאה
  • כוס יין לבן משובח
  • קורט פלפל ומלח
  • אגוז מוסקט לפי הטעם

אופן ההכנה

  • 1. מקלפים ומנקים את הירקות- קוצצים דק דק ומאדים אותם על סיר הכל ביחד.
  • 2. מוסיפים לאחר מס' דקות את החמאה, היין הלבן וממשיכים לאדות למשך כעשרים דקות. מוסיפים את השמנת וממשיכים לאדות.
  • 3. מוסיפים כ- 1/2 ליטר מים. זורקים את חופן הנענע לסיר המבעבע. מוסיפים תבלינים לפי הטעם.
  • 4. לאחר כחצי שעה נוספת - טוחנים את הכל דק דק עם בלנדר ידני.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully