וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

כריך חלה מטוגנת וסלמון

מתכון מאת: חיים כהן ואלי לנדאו, מערכת וואלה

אילוסטרציה. ShutterStock
אילוסטרציה

מצרכים למתכון

  • 8 פרוסות חלה פשוטה, מהן מסירים את הקרום
  • 8 פרוסות סלמון
  • 8 ביצים
  • חמאה
  • כוס חלב
  • כפית פפריקה חריפה
  • כפית מלח

אופן ההכנה

  • 1. מכינים שתי קערות. באחת טורפים ארבע ביצים עם חלב, פפריקה ומלח. בשנייה טורפים ארבע ביצים.
  • 2. מחממים מחבת ברזל גדולה וממיסים בה כף חמאה. משאירים את המחבת על אש בינונית וממיסים בה עוד מעט חמאה. טובלים בזריזות כל פרוסת חלה בתערובת הביצים והחלב, מוציאים, טובלים בתערובת הביצים ומעבירים למחבת. מטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בצד את הפרוסות המוכנות וממשיכים עד שכל הפרוסות מטוגנות. במשך הטיגון מוסיפים חמאה לפי הצורך.
  • 3. מניחים ארבע פרוסות חלה על צלחת הגשה. מניחים שתי פרוסות סלמון על כל פרוסת חלה זהובה ומניחים מעל את פרוסות החלה הנותרות. מהדקים ומגישים.
  • פטנט: חובבי מתוקים יכולים לשכוח מהסלמון ומהפפריקה, לטגן את פרוסות החלה כמתואר, לטפטף על כל פרוסה רוטב מייפל לפי הטעם ולהגיש.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully