- 1. מכינים שתי קערות. באחת טורפים ארבע ביצים עם חלב, פפריקה ומלח. בשנייה טורפים ארבע ביצים.
-
- 2. מחממים מחבת ברזל גדולה וממיסים בה כף חמאה. משאירים את המחבת על אש בינונית וממיסים בה עוד מעט חמאה. טובלים בזריזות כל פרוסת חלה בתערובת הביצים והחלב, מוציאים, טובלים בתערובת הביצים ומעבירים למחבת. מטגנים את הפרוסות משני הצדדים עד להזהבה. מניחים בצד את הפרוסות המוכנות וממשיכים עד שכל הפרוסות מטוגנות. במשך הטיגון מוסיפים חמאה לפי הצורך.
-
- 3. מניחים ארבע פרוסות חלה על צלחת הגשה. מניחים שתי פרוסות סלמון על כל פרוסת חלה זהובה ומניחים מעל את פרוסות החלה הנותרות. מהדקים ומגישים.
-
- פטנט: חובבי מתוקים יכולים לשכוח מהסלמון ומהפפריקה, לטגן את פרוסות החלה כמתואר, לטפטף על כל פרוסה רוטב מייפל לפי הטעם ולהגיש.