קוביות טופו ממולאות בשר
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- טופו מוצק חתוך לקוביות גדולות (כ- 500 גרם או 2 קופסאות)
- בשר טחון (כ- 200 גרם, עוף או בקר על פי טעמכם האישי)
- חופן בצל ירוק קצוץ דק
- 2 כפות רוטב סויה משובח
- מעט שמן בוטנים לטיגון (או שמן טיגון רגיל)
אופן ההכנה
- 1. מערבבים בקערה את הבשר הטחון והבצל והירוק. חורצים את קוביות הטופו במרכזן בעדינות וממלאים כל אחת במעט תערובת בשר בעזרת כפית.
- 2. מחממים את השמן בווק גדול ומוסיפים את קוביות הטופו, מטגנים מספר דקות עד להשחמת חלקן התחתון של הקוביות. הופכים כל קוביה בעדינות, מוסיפים לווק מעט מים ואת רוטב הסויה ומבשלים עוד כ-3 דקות.