- 1. בסיר עם מים רותחים מבשלים את האורז במשך 5 דקות ומסננים.
-
- 2. הכנת המילוי: בקערה, מערבבים יחד את כל מרכיבי המילוי ובסוף מוסיפים לתערובת גם את האורז המבושל למחצה.
-
- 3. חולטים את הבצלים במים במשך 35 דקות ומקררים אותם.
-
- 4. מקלפים את שכבות הבצל בעדינות.
-
- 5. ממלאים כל "עלה" בצל בתערובת הבשר והאורז, מגלגלים ומניחים בצד.
-
- 6. הכנת הרוטב: בסיר רחב מאדים את הכרישה עם מעט שמן זית עד לריכוך. מוסיפים את שיני השום, השזיפים, מסדרים את הבצלים, מפזרים את רכז הרימונים ומוזגים מעל הכל את ציר העוף.
-
- 7. מכסים את הסיר ומבשלים על אש גבוהה עד לרתיחה ולאחר מכן מבשלים על אש נמוכה כ-40 דקות ומגישים.