פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      פאד תאי סלמון

      פאד תאי יכול להיות לעיתים עמוס מאוד, עם המון טעמים מכל הכיוונים של הירקות שמוקפצים בו. הוספה של סלמון מרגיעה אותו מעט ומאזנת אותו.

      6 מדרגים / 3.52 כוכבים

      פד תאי סלמון בקפה גרג (אפיק גבאי)
      פד תאי סלמון בקפה גרג (אפיק גבאי)

      מצרכים

      • ל-2 מנות:
      • 2 כפות שמן
      • 1/2 בצל, חתוך לרצועות אורך דקות
      • 1 סלסלת פטריות שמפיניון, חתוכות לרבעים
      • 1/8 כרוב, חתוך לרצועות דקות
      • 1/2 גזר בינוני, חתוך לרצועות דקות וארוכות
      • 1/2 פלפל אדום, חתוך לרצועות
      • 1/2 פלפל צהוב, חתוך לרצועות
      • 1 חופן שעועית ירוקה עדינה (קפואה או טרייה), חלוטה
      • 1/2 חבילה נבטים סיניים
      • 1 כפית כוסברה טרייה קצוצה
      • 2 כפות בצל ירוק קצוץ
      • 1 חופן בוטנים מטוגנים גרוסים
      • קורט פלפל שאטה גרוס
      • 1/4 כוס רוטב טריאקי
      • 300 גרם אטריות חיטה או אורז רחבות מבושלות 5 דקות
      • קורט מלח
      • 200 גרם פילה סלמון נקי מעור, חתוך לקוביות של 2 ס"מ
      • לקישוט:
      • חופן נבטי חמנייה
      • רבע לימון
      • 1 כף שומשום שחור

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים ווק גדול (אם אין ווק גדול, מומלץ לחלק הכל לחצי, ולחזור על הפעולה פעמיים בווק קטן). מוסיפים את רשימת החומרים עד הסלמון, לפי הסדר. מקפיצים את החומרים בווק כמה פעמים.
      • 2. מחזירים את הווק לאש (מבלי לנקות), מוסיפים מעט שמן, ואז מפזרים את קוביות הסלמון. מוסיפים את הרוטב. מטגנים תוך כדי ערבוב עדין, על מנת שהסלמון לא יתפורר ויהפוך לעיסה. מתקנים מליחות, ומעבירים לקערת הגשה.
      • 3. מניחים את קוביות הסלמון המטוגנות מעל המנה ומקשטים את הצלחת עם נבטי חמנייה. מומלץ לסחוט על הכל רבע לימון, ולזרות מעל המנה שומשום שחור.

      עוד מתכוני אורז

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -