וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

חגבים מטוגנים

מתכון מאת: משה בסון, מערכת וואלה

מנות עם חגבים באקליפטוס. עומר מירון
מנות עם חגבים באקליפטוס

מצרכים למתכון

  • ל-3 מנות
  • 25 חגבים:
  • 2 כוסות ציר ירקות
  • כפית מלח
  • חצי כפית כורכום
  • לרוטב:
  • 2 כפות טימין קצוץ
  • 1/4 כפית מלח
  • כף תערובת טחונה של פלפל שחור, אדום וירוק
  • כף קמח או קמח חומוס
  • 1/2 כפית פפריקה מתוקה
  • 1/2 כפית פפריקה חריפה
  • לציפוי:
  • 1 ביצה

אופן ההכנה

  • 1. מביאים את הציר לרתיחה (אם אין ציר, מרתיחים מים ומוסיפים גזר, סלרי ובצל). מתבלים במלח ובכורכום.
  • 2. מכניסים את החגבים לחליטה של כדקה וחצי, ולא מעבר לשתי דקות.
  • 3. מכבים את האש ומסננים.
  • 4. מנקים את החגבים: מורידים את הראש, הכנפיים והרגליים הקטנות (את השוקיים משאירים).
  • 5. מערבבים בקערה את כל חומרי התערובת. מגלגלים בתוכה את החגבים.
  • 6. טובלים כל חגב בביצה, ומטגנים בשמן חם כדקה וחצי (המנה מוכנה כשתערובת הציפוי מחליפה צבע).

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully