- 1. מכינים את הקציצות: חותכים את הדג לקוביות גדולות, ומעבירים למעבד מזון. מוסיפים 1/4 צרור עלי כוסברה, 1/2 בצל סגול, כף שמן זית, פירורי לחם, מלח ופלפל.
-
- 2. טוחנים בפולסים למצב פירורי, ומעבירים לקערה. נותנים לתערובת להתגבש כ-10 דקות.
-
- 3. בידיים רטובות מייצרים מתערובת הדג כדורי פינג פונג, ומשטחים קלות.
-
- 4. מכינים את הרוטב: מחממים בסיר 1/2 כוס שמן למשך כ-2 דקות. מוסיפים בצל לבן, גזר ורצועות פלפלים, ומטגנים כ-1/4 שעה, עד לריכוך וקירמול.
-
- 5. מוסיפים רסק עגבניות ופפריקה, וממשכים לטגן כ-2 דקות.
-
- 6. מוסיפים מים, כוסברה, לימון קלוף וקצוץ, מלח, פלפל וקורט סוכר. מכסים ומבשלים כ-1/2 שעה על אש בינונית.
-
- 7. מוסיפים את הקציצות לרוטב המבעבע. מנערים את הסיר עד לכיסוי הקציצות ברוטב. מבשלים כ-5 דקות.
-
- 8. מבשלים את הקוסקוס לפי הוראות היצרן.
-
- 9. מרכיבים את המנה: מעבירים את הקוסקוס למרכז הצלחת. מניחים מעליו את הקציצות עם הרוטב והירקות. מקשטים בכוסברה קצוצה.