וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

עוף צלוי בלימונים כבושים

מתכון מאת: עידן מצנר, מערכת וואלה

מתכוני לימונים כבושים של סיפו. אפיק גבאי
מתכוני לימונים כבושים של סיפו

מצרכים למתכון

  • 2 ק"ג חלקי עוף לצלייה בתנור
  • ½ ק"ג (4 כוסות) לימונים כבושים
  • ½ כרובית מפורקת לפרחים גדולים
  • 300 גרם במיה נקייה, מטוגנת קלות
  • 100 גרם סוכר
  • 200 מ"ל ציר עוף/מים

אופן ההכנה

  • 1.בקערה מערבבים את הלימונים הכבושים, הסוכר, הבמיה, הכרובית וציר העוף.
  • 2.במחבת עם מעט שמן מטגנים את העוף, סוגרים אותו ומכבים את האש. מחממים תנור ל-200 מעלות.
  • 3.מעבירים את העוף לקערה עם תערובת הלימונים הכבושים, ומערבבים בזהירות, כך שיהיה עטוף בלימונים הכבושים.
  • 4.מכניסים הכל לתבנית, מכסים ואופים בתנור שחומם מראש. זמן האפייה המומלץ: שעה וחצי.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully