ארטישוק ממולא

מתכון דרום אמריקאי

מתכון מאת: ליעד רז, מערכת וואלה!
אוכל דרום אמריקאי

מצרכים

  • לבבות ארטישוק קפואים /טריים מנוקים
  • למילוי:
  • 250 גרם דלעת
  • 1 כרשה יפה ובשרנית
  • 2 פלפל ירוק
  • חבילה פטריות פורטבלו
  • כוס יין אדום
  • 2 כפות קמח תירס

אופן ההכנה

  • 1. מרתיחים במים את לבבות הארטישוק כ-5 דקות עד לריכוך קל.
  • 2. במעבד מזון טוחנים יחד את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת עיסה הומוגניתץ.
  • 3. מעבירים את המילוי לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים.
  • 4. ממלאים את לבבות הארטישוק בתערובת המילוי שבושלה עם היין, מעברים לתבנית ואופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully