ארטישוק ממולא
מתכון דרום אמריקאי
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לבבות ארטישוק קפואים /טריים מנוקים
- למילוי:
- 250 גרם דלעת
- 1 כרשה יפה ובשרנית
- 2 פלפל ירוק
- חבילה פטריות פורטבלו
- כוס יין אדום
- 2 כפות קמח תירס
אופן ההכנה
- 1. מרתיחים במים את לבבות הארטישוק כ-5 דקות עד לריכוך קל.
- 2. במעבד מזון טוחנים יחד את כל מרכיבי המילוי עד לקבלת עיסה הומוגניתץ.
- 3. מעבירים את המילוי לסיר, מוסיפים את היין ומבשלים על אש נמוכה עד לצמצום הנוזלים.
- 4. ממלאים את לבבות הארטישוק בתערובת המילוי שבושלה עם היין, מעברים לתבנית ואופים כ-20 דקות בחום של 180 מעלות.