פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      טופו בבירה וגינג'ר בגריל

      אפשר גם להכין במחבת פסים משומן שחוממה מראש . ניתן להוציא את פרוסות הבצל מהרוטב, ולטגן אותן על במחבת הפסים או פלנצ'ה ולהגיש בצד

      1 מדרגים / 3.75 כוכבים

      מנגל בריא של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)
      מנגל בריא של פיליס גלזר (נמרוד סונדרס)

      מצרכים

      • ל-4 מנות:
      • 1 חבילת טופו מוצק (כ-300 גרם)
      • 1/2 בקבוק בירה מאיכות טובה
      • 1/3 כוס רוטב ברביקיו (מהמתכון לטמפה)
      • 1 כפית ג'ינג'ר טרי
      • 3 שיני שום כתושות
      • 1/2 בצל פרוס
      • מלח ופלפל לפי הטעם

      אופן ההכנה

      • 1.חותכים את הטופו ל-6 פרוסות לרוחב, מניחים על מגש ומכסים בנייר אפייה. מסדרים מעל כמה ספרים או משקל כבד ומשאירים ככה כחצי שעה ליציאת נוזלים.
      • 2.מערבבים בירה, ג'ינג'ר, בצל, רוטב ברביקיו ושום ויוצקים לתבנית זכוכית. מניחים בפנים את הטופו, הופכים, מכסים ושומרים במקרר במשך שעה לפחות (אפשר גם במשך הלילה) הופכים מדי פעם.
      • 3. להכנה על האש: משמנים היטב את הגריל בשמן זית. מניחים את פרוסות הטופו לא מזיזים במשך כ-6-7 דקות. מברישים עם הרוטב בזמן הצלייה. הופכים, מברישים ומשאירים עוד כ-6-7 דקות. מברישים מדי פעם. טעים בלחמנייה עם חרדל וירקות (ובבית אפשר להוסיף מיונז סויה).

      עוד מתכוני ירקות

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -