קציצות עדשים ירוקות
ד"ר אורי מאיר צ'זיק תורם מתכון פריך להפליא של קציצות מעדשים מונבטות הנטחנות גס, ומטוגנות בשמן עמוק
אשישות: קציצות עדשים ממרכיב אחד של אורי מאיר צ'יזיק (צילום: יח"צ, באדיבות אורי מאיר צ'יזיק)
מחשבון המרות
- עדשים ירוקות מונבטות
- מעט מלח
- שמן לטיגון (מומלץ שמן זית)
- 1. בעזרת בלנדר מוט, מעבד מזון או מכתש ועלי, כותשים גס את העדשים.
- 2. יוצרים קציצות ומטגנים בשמן חצי עמוק.
- 3. אוכלים ישר כזה חם ופריך.
מחשבוני המרה
נפחים
משקלים
טמפרטורה