וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

שחיתות אולטימטיבית

30.11.2009 / 0:01

מתכון עוגיית השחיתות האולטימטיבית של גלידריית אייסברג מלא בשוקולד מריר וחמאה איכותית. קל לנסות בבית

אייסברג. ברני ארדוב
אייסברג/ברני ארדוב

לעוגיות שוקולד ציפס

חומרים ל-10 עוגיות ענק :
360 גרם חמאה רכה
2 כוסות סוכר חום
4 ביצים
חצי כפית מלח
חצי כפית תמצית וניל
750 גרם שוקולד מריר ואיכותי, חתוך גס
500 גרם קמח
שקית סודה לשתיה

אייסברג/ברני ארדוב
אייסברג/ברני ארדוב

אופן ההכנה:

1. מקציפים במיקסר את החמאה והסוכר ומוסיפים את הביצים, המלח והוניל. ממשיכים להקציף עד לתערובת אחידה. מקפלים לתוך התערובת את הקמח, השוקולד והסודה לשתיה.

2. מחממים את התנור ל-220 מעלות ורגע לפני כניסת העוגיות, מורידים ל-200 מעלות.

3. מחלקים את התערובת לעשרה חלקים ומניחים בכל כלי אפיה את התערובת. אופים כ 8-9 דקות ומוציאים כשהעוגיה לא אפויה לגמרי - הכלי חם והאפיה נמשכת גם לאחר שהכלי יצא מהתנור.

4. ניתן לקרר, לעטוף בניילון נצמד ולשמור במקפיא את העוגיות עד להגשה. מחממים כדקה וחצי במיקרו במקטעים של חצי דקה.

אייסברג/ברני ארדוב

להגשה

חומרים:
מיכל (200 מ"ל) שמנת מתוקה מוקצפת לקצפת עם 2-3 כפות אבקת סוכר
1.5 ק"ג גלידה בטעמים שאוהבים
דובדבנים (או תותים) לקישוט

מחלקים את העוגיות לצלחת הגשה, מניחים 3 כדורי גלידה, מעטרים בקצפת ובדובדבן, מגישים מיד.

אייסברג/ברני ארדוב
אייסברג/ברני ארדוב

טרם התפרסמו תגובות

top-form-right-icon

בשליחת התגובה אני מסכים לתנאי השימוש

    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully