וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

ספריבס מהגריל ברוטב הויסין

6.5.2008 / 9:44

באדיבות מסעדת ברוהאוס

חומרים ל- 4 מנות:

לספריבס:
2 ק"ג בייבי ריבס (מבשר לבן ללא שומן)
100 גרם סוכר חום
1 ראש שום חצוי ל שניים
½ כוס רוטב סויה
1 כוס בירה

לרוטב הויסין:
100 גרם סוכר חום
100 גרם סוכר לבן
3 כוסות מיץ עגבניות
1 כפית פלפל שחור גרוס
1 כף מלח
11/2 כפות של שום כתוש
2 ס"מ ג'ינג'ר טרי קלוף וקצוץ דק
½ כפית פלפל שטה גרוס
1/3 כוס סויה
1 כף חרדל דיז'ון
½ כוס רוטב הויסין תאילנדי
½ כוס קטשופ

100 גרם קורנפלור + 2/3 כוס מים

הכנה:

1. שמים בסיר בינוני את הסוכר, השום, הסויה ומוסיפים 3 ליטר מים ומביאים לרתיחה.

2. מוסיפים את הספריבס ומביאים שוב לרתיחה, מכסים את הסיר ומורידים לאש נמוכה.

3. מבשלים כשעה ומוסיפים את הבירה.

4. מבשלים עוד כחצי שעה או עד שהבשר רך מאד, מוציאים אותו מהסיר ומצננים.

5.מכינים את הרוטב: שמים את כל החומרים בסיר (למעט הקורנפלור והמים) ומביאים לרתיחה.

6. מבשלים על אש נמוכה כ 20 דקות נוספות.

7. ממיסים את הקורנפלור והמים הקרים ויוצקים לאט לתוך הרוטב תוך כדי ערבוב, מבשלים עוד כ 5 דקות ומכבים את האש

8. מרכיבים את המנה: מחממים את הספריבס בגריל, מברישים אותו היטב ברוטב ההויסין החם ומגישים מיד

9. ניתן לצלות את הספריבס המבושלים עם רוטב ההויסין בתנור ומומלץ להגיש עם אורז לבן

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    0
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully