- 1. טורפים את הביצים בקערה. מוסיפים את השמן וממשיכים לטרוף. מוסיפים את המים בהדרגה ותוך טריפה גם את המלח והפלפל. מוסיפים את קמח המצה ומערבבים עד שמתקבלת בלילה אחידה ורכה. מניחים בצד ל- 1015 דקות.
-
- 2. מרתיחים מים בסיר רחב וגדול ומוסיפים מלח. מכינים קערית עם מים רותחים בצד.
- כשהמים מבעבעים בעדינות, טובלים כף (או כפית, אם רוצים כופתאות יותר קטנות) במים הרותחים, לוקחים בעזרתה מהבלילה ומחליקים לתוך המים. ממשיכים כך עם שאר הבלילה.
-
- 3. מכסים את הסיר ומבשלים 15 דקות. הכופתאות תופחות מאוד. מוציאים ומניחים על מגש.
- לפני ההגשה מחממים שוב במרק הרותח.