עוגת גבינה מוצלחת שעוברת מפה לאוזן
מתכון שקיבלה יוליה, מפורום האוכל של וואלה! מנעמי והיא מוצלחת ושווה ציטוט
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ביצים מופרדות
- 1/2 2 קופסאות גבינה לבנה. (אני מערבבת 5 ו-9%) סה"כ 600 וקצת גר'.
- 3 כפות קמח תופח
- 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
- 3/4 כוס סוכר
- 1 כף תמצית וניל
- לקרם:
- 1 שמנת מתוקה
- שארית הפודינג
- 1 כוס חלב
אופן ההכנה
- 1. מקציפים את החלבונים עם חצי מכמות הסוכר לקצף קשה.
- 2. בקערה נפרדת מערבבים יחד במיקסר את החלמונים, פודינג, וניל, קמח והסוכר שנותר.
- 3. מוסיפים את הגבינה, מערבבים היטב ומאחדים עם החלבונים המוקצפים.
- 4. שופכים העיסה לתבנית פיירקס מלבנית ואופים כ-45 דקות בחום נמוך.
- 5. מכינים את הציפוי: מקציפים במיקסר את השמנת המתוקה, כוס החלב ושארית הפודינג. מורחים על העוגה כשהיא פושרת.