עוגת שוקולד רכה ונימוחה
אל תתותרו על הציפוי הטעים
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 4 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
- 2 כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מים
- 2 אבקת סוכר וניל
- 1 אבקת אפיה
- פקק תמצית רום
- 3 כפות קקאו
- 1 שוקולית (לא חובה)
- לציפוי
- 4 כפות שוקולית
- מעט מים
- להרתיח על אש קטנה ולישפוך על העוגה כשהיא חמה.
אופן ההכנה
- 1. מערבבים את כל החומרים במיקצפת יד או בכף.
- 2. מעבירים לתבנית ואופים בחום של 175 מעלות במשך 30-40 דקות.
- 3. מכינים את הציפוי: מערבבים את השוקולית והמים ומרתיחים על אש קטנה. שופכים את הציפוי כשהעוגה חמה.