וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בוריטו עוף עם סלסת עגבניות

מתכון של אילן ינון מ"טמפטיישן בר" בתל אביב.

מתכון מאת: מערכת וואלה

בוריטו עוף של מסעדת טמפטיישן בר.
בוריטו עוף של מסעדת טמפטיישן בר

מצרכים למתכון

  • 100 גרם חזה עוף חתוך לרצועות
  • 1 פלפל אדום מתוק חתוך לרצועות
  • חצי בצל לבן חתוך לרצועות
  • 1 כף שמן
  • 30 גרם ממרח אבוקדו
  • 2 טורטיות קמח גדולות (ניתן לקנות בחנויות המזון האתניות)
  • מלח לפי הטעם
  • כמון לפי הטעם
  • חצי כף סלסה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים את השמן במחבת. מזהיבים את הפלפל האדום והבצל. מוסיפים את חזה העוף, מתבלים במעט כמון ומלח ומטגנים עד הזהבה.
  • 2. מחממים את הטורטיות על מחבת חמה (לריכוך והוספת אלסטיות). מורחים במרכז הטורטייה מעט ממרח אבוקדו, מוסיפים מתערובת הירקות והעוף המטוגן ומגלגלים.
  • חוצים את הטורטייה המטוגנת לשתיים, מגישים עם סלסה עגבניות.
  • ניתן להוסיף לבוריטו גם גבינה מגורדת וכף שמנת חמוצה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully