וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

אגרול עם חזה אווז, קשיו וירקות

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

אגורלים אוכל סיני. Artoday
אגורלים אוכל סיני

מצרכים למתכון

  • 1 בצל קצוץ דק
  • 2 גזרים בינוניים מגוררים בפומפייה גסה
  • ½ קוביית טופו חתוכה לקוביות קטנטנות
  • כוס נבטים
  • 100 גרם חזה אווז
  • 10 פטריות שמפיניון קצוצות דק
  • מעט ג'ינג'ר מגורר (כס"מ)
  • 50 גרם אגוזי קשיו מרוסקים (או בוטנים)
  • כף רוטב סויה
  • ½ כפית שמן שומשום
  • כף קורנפלור
  • פלפל לבן
  • שמן לטיגון עמוק
  • 12 עלי סיגר מופשרים

אופן ההכנה

  • 1. משמנים ווק ומחממים.
  • 2. מתחילים עם הבצל, מאדים כדקה. מוסיפים את הגזר ואחרי דקה את הפטריות.
  • 3. מקפיצים הכל ביחד ואז מוסיפים את חזה האווז. מטגנים דקה נוספת.
  • 4. מוסיפים את יתר החומרים – הטופו, הנבטים, הג'ינג'ר, הקשיו, הסויה, שמן השומשום והקורנפלור.
  • 5. מקפיצים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול בעזרת פלפל לבן ומלח אם יש צורך.
  • 6. מקפיצים עוד מספר שניות ומורידים מהאש. מקררים מעט את התערובת
  • 7. לוקחים עלה סיגר, מניחים מעט מתערובת הירקות בחלק שקרוב אלינו, מקפלים את שני הצדדים למרכז ומגלגלים ממנו והלאה לקצה המרוחק.
  • 8. בווק גדול מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האגרולים, כמה יחידות בכל פעם כך שלא יהיה להם צפוף.
  • 9. כשהאגרולים מקבלים צבע זהוב, מוציאים מהשמן ומניחים על גבי נייר סופג.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully