- 1. משמנים ווק ומחממים.
-
- 2. מתחילים עם הבצל, מאדים כדקה. מוסיפים את הגזר ואחרי דקה את הפטריות.
-
- 3. מקפיצים הכל ביחד ואז מוסיפים את חזה האווז. מטגנים דקה נוספת.
-
- 4. מוסיפים את יתר החומרים הטופו, הנבטים, הג'ינג'ר, הקשיו, הסויה, שמן השומשום והקורנפלור.
-
- 5. מקפיצים הכל יחד, טועמים ומתקנים תיבול בעזרת פלפל לבן ומלח אם יש צורך.
-
- 6. מקפיצים עוד מספר שניות ומורידים מהאש. מקררים מעט את התערובת
-
- 7. לוקחים עלה סיגר, מניחים מעט מתערובת הירקות בחלק שקרוב אלינו, מקפלים את שני הצדדים למרכז ומגלגלים ממנו והלאה לקצה המרוחק.
-
- 8. בווק גדול מחממים שמן לטיגון עמוק ומטגנים את האגרולים, כמה יחידות בכל פעם כך שלא יהיה להם צפוף.
-
- 9. כשהאגרולים מקבלים צבע זהוב, מוציאים מהשמן ומניחים על גבי נייר סופג.