וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פסטו מעודן

פסטו לא חייב להיות מבזיליקום. אפשר להכין פסטו מכל עשב שאוהבים ואפשר לשלב כמה. מומלץ להכין כמות גדולה, לחלק למנות ולהקפיא.

מתכון מאת: דנה שיין, מערכת וואלה

אוכלים בריא פסטו ומינסטרונה. נמרוד סונדרס
אוכלים בריא פסטו ומינסטרונה

מצרכים למתכון

  • 1 כוס עלי בזיליקום
  • 1 כוס עלי תרד
  • 2 שיני שום
  • 3 כפות צנוברים
  • 50 גרם גבינת רוקפור או פרמזן (שתיהן נהדרות, מה שאוהבים) מגוררת
  • כוס שמן זית
  • מלח
  • ½ פלפל ירוק חריף (לא חובה, רק אם אוהבים חריף)

אופן ההכנה

  • 1. חולטים את התרד חליטה קלה (דקה) במי מלח רותחים.
  • 2. קוצצים את הבזיליקום במעבד מזון ומוסיפים את התרד.
  • 3. מוסיפים את השמן, השום, הפלפל החריף, הצנוברים והגבינה וטולנים הכל ביחד.
  • 4. מתבלים במלח לפי הטעם

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully