וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

קציצות בקר וכבש ברוטב עגבניות

הקציצות הכי ביתיות שיש והכי טעים לאכול עם חלה

מתכון מאת: הילי,hili_2006@walla.com

בשר טחון. Artoday
בשר טחון

מצרכים למתכון

  • 1 ק"ג בשר בקר
  • 300 גרם שומן כבש
  • 1/2 ק"ג חזה עוף
  • 3 בצלים גדולים + 3 בצלים בנוניים (אפשרי פחות למי שלא אוהב)
  • 10 שיני שום + 5 שיני שום (אפשרי פחות למי שלא אוהב)
  • 1/2 כוס שמן זית+ 1 כוס שמן זית
  • 6 עגבניות
  • צרור כוסברה
  • 3 כפות פלפל שחור
  • מלח

אופן ההכנה

  • 1. טוחנים את הבקר, שומן כבש, והחזה עוף,מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
  • 2. לאחר מכן טוחנים את הבצל והשום, ומוסיפים את זה לתערובת שבקערה.
  • 3. לאחר מכן מפזרים את הפלפל שחור והמלח ומוסיפים את 1/2 כוס שמן זית, ומערבבים היטב.
  • 4. מכינים את הקציצות: הקציצות תהיינה בנוניות ולא עבות.
  • יש להרטיב את הידיים מידי פעם בעת הכנת הקציצות.
  • 5. שמים סיר על להבה גדולה, מוסיפים 1 כוס שמן זית.
  • מוסיפים 3 בצלים טחונים, 5 שיני שום טחונים.
  • 6. לאחן מכן מוסיפים 6 עגבניות טחונות,מלח , פלפל שחור, (אפשר להוסיף מעט חווג' למרק) ומערבבים היטב, ממשיכים לטגן על אש נמוכה כ-10 דקות.
  • 7. מוסיפים את הקציצות ומכסים היטב ל 5 דקות.
  • 8. מכסים הכל במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
  • 9. מגישים חם, ומפזרים מעל הקציצות כוסברה ביד נדיבה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully