- 1. טוחנים את הבקר, שומן כבש, והחזה עוף,מוסיפים לקערה ומערבבים היטב.
-
- 2. לאחר מכן טוחנים את הבצל והשום, ומוסיפים את זה לתערובת שבקערה.
-
- 3. לאחר מכן מפזרים את הפלפל שחור והמלח ומוסיפים את 1/2 כוס שמן זית, ומערבבים היטב.
-
- 4. מכינים את הקציצות: הקציצות תהיינה בנוניות ולא עבות.
- יש להרטיב את הידיים מידי פעם בעת הכנת הקציצות.
-
- 5. שמים סיר על להבה גדולה, מוסיפים 1 כוס שמן זית.
- מוסיפים 3 בצלים טחונים, 5 שיני שום טחונים.
-
- 6. לאחן מכן מוסיפים 6 עגבניות טחונות,מלח , פלפל שחור, (אפשר להוסיף מעט חווג' למרק) ומערבבים היטב, ממשיכים לטגן על אש נמוכה כ-10 דקות.
-
- 7. מוסיפים את הקציצות ומכסים היטב ל 5 דקות.
-
- 8. מכסים הכל במים, מביאים לרתיחה ומבשלים כשעה על אש נמוכה.
-
- 9. מגישים חם, ומפזרים מעל הקציצות כוסברה ביד נדיבה.