וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

גרנולה ביתית לבוקר טוב

עשיר בדגנים והפתעות בריאות

מתכון מאת: אורן גולדפינגר, מערכת וואלה

גרנולה. ברני ארדוב
גרנולה

מצרכים למתכון

  • 1/2 2 כוסות שיבולת שועל
  • 1/2 כוס פצפוצי אורז
  • 1/4 כוס נבט חיטה
  • 1/4 כוס גרעיני חמניה
  • 1/2 כוס אגוזים (מלך, פקאן, ברזיל, שקד) קצוצים
  • 3 כפות שומשום מלא
  • 3 כפות קוקוס
  • 1/2 כוס אוכמניות מיובשות
  • 1/2 כוס חמוציות מיובשות
  • 1 כפית קינמון
  • 1/3 כוס סוכר קנים
  • 4 כפות סירופ מייפל
  • 1/4 כוס שמן חמניות/קנולה
  • 1/4 כוס מים

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תנור ל-150 מעלות.
  • 2. קוצצים אגוזים ומערבבים בקערה יחד עם כל החומרים היבשים.
  • 3. בקערה נפרדת, מערבבים את השמן, המים, הסוכר והמייפל.
  • 4. מוזגים את תערובת השמן על החומרים היבשים, מערבבים ומשטחים על תבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • 5. אופים כשעה, כאשר יש צורך לערבב את הגרנולה כל 10-15 דקות.
  • 6. מצננים היטב, מוסיפים את האוכמניות והחמוציות ושומרים בכלי אטום.
  • 7. מי שלא אוהב פירות יער יכול להשתמש בצימוקים ופירות יבשים אחרים.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully