וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בטטה צלויה עם דבש ומלח גס

מתכון מאת: מערכת וואלה

סטייק מנהטן. נמרוד סונדרס
סטייק מנהטן

מצרכים למתכון

  • 2 בטטות חצויות לאורך
  • ⅓ כוס שמן זית
  • מלח גס
  • פלפל שחור גרוס
  • דבש

אופן ההכנה

  • 1. מחממים תבנית או מחבת ברזל כבדה ומפזרים עליה מלח גס בתחתית.
  • 2. מזלפים שמן זית על חלקן החתוך של הבטטות ומפזרים פלפל שחור גרוס מעל. מניחים את הבטטות על התבנית החמה כאשר חלקן החתוך פונה מטה.
  • 3. צולים בתנור חם (200 מעלות) עד שהן מתרככות ומזהיבות. מזלפים דבש לפני ההגשה.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully