סלט חוביזה מבושלת

מתכון מאת: עומר עילואן, מערכת וואלה!
סלט עולש בר. נמרוד סונדרס
סלט עולש בר

מצרכים

  • ל-5-6 מנות:
  • 1 ק"ג חוביזה קצוצה דק דק, שטופה ומסוננת
  • 2-3 בצלים קצוצים דק
  • 1/4 כוס שמן זית

אופן ההכנה

  • 1. במחבת, מחממים שמן זית ומטגנים בצל עד לשקיפות.
  • 2. מוסיפים את החוביזה, מנמיכים להבה ומבשלים 4-5 דקות.
  • 3. מכבים את האש, מוסיפים מעט מלח ומערבבים.
  • 4. מגישים בטמפרטורת החדר.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully