מתכון לעוגת שוקולד בחושה
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- לתבנית אינגליש אחת:
- 60 גרם חמאה
- 135 גרם סוכר
- 2 ביצים קטנות
- 30 מ?ל שמן קנולה
- 20 מ?ל ברנדי
- 100 גרם קמח
- 2 גרם (1כפית מחוקה) אבקת אפיה
- 150 גרם שוקולד
- 100 מ"ל (3/4 כוס) שמנת מתוקה
- 80 מ"ל (1/3 כוס) שמנת חמוצה
אופן ההכנה
- 1. במיקסר עם וו גיטרה מקציפים באיטיות את המרכיבים, לפי הסדר הבא: חמאה, סוכר, ביצים, שמן קנולה, ברנדי, שמנת חמוצה, קמח ואבקת אפיה.
- 2. ממיסים את השוקולד עם השמנת המתוקה ומוסיפים לתערובת. מערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
- 3. יוצקים את התערובת לתוך תבנית אינגליש קייק.
- 4. מחממים תנור לחום של 145 מעלות ואופים למשך 40 דקות.