- 1. מכינים את רוטב הסאטה: במחבת בינונית מטגנים את בצלי השאלוט עד שהם הופכים שקופים.
-
- 2. קוצצים דק את השום, הצ'ילי והג'ינג'ר. מוסיפים למחבת ומטגנים על אש בינונית במשך דקה.
-
- 3. מוסיפים את חלב או קרם קוקוס (או לחילופים, המים הרותחים), וכשהתערובת מתחילה לבעבע, מוסיפים את חמאת הבוטנים. בוחשים ללא הפסקה, עד שהרוטב הופך אחד. מוסיפים את הסויה והבוטנים הקלויים. מומלץ להשתמש ברוטב כשהוא חם, אחרת הוא מסמיך מאוד.
-
- 4. הכנת המרינדה לקוביות העוף: מערבבים את כל מרכיבי המשרה בקערה גדולה, מכניסים את העוף ומעבירים למקרר לשעה.
-
- 5. משפדים כ- 4-5 נתחי חזה עוף על כל שיפוד, וצולים במחבת פסים או על גריל.
-
- 6. מסדרים את השיפודים על צלחת. יוצקים מעליהם את רוטב הסאטה. אפשר לפזר מעל בוטנים קלויים קצוצים, ולעטר בבצל ירוק קצוץ.