וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

פופקורן בטעמים

מתחילים מטיגון של הגרעינים במעט שמן ואז השמיים הם הגבול. מלוח, מבושם, חריף, מעושן או מתוק – אתם מחליטים!

מתכון מאת: אורלי פלאי-ברונשטיין, מערכת וואלה

פופקורן בטעמים. אורלי פלאי ברונשטיין,
פופקורן בטעמים/אורלי פלאי ברונשטיין

מצרכים למתכון

  • ל-4 מנות:
  • 1/2 כוס גרעיני תירס יבשים
  • 1 כף שמן (רגיל או זית)
  • לתיבול:
  • 30 גרם חמאה מומסת מתובלת בכפית קארי
  • או 2 כפות שמן זית מתובל בשום כתוש וטימין (אפשר גם עגבניות מיובשות טחונות)
  • או 3 כפות דבש או מייפל
  • או 50 גרם שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה

  • 1.מחממים סיר עם כף שמן.
  • 2.מוסיפים את גרעיני התירס היבשים לסיר, ומכסים (עדיף במכסה זכוכית). ממתינים לשמוע את קולות הפצפוץ. התהליך נמשך 3-2 דקות, או עד שקולות הפצפוץ פוסקים.
  • 3.משטחים בכלי כלשהו, ומפזרים תיבול לפי החשק: מתוק או מלוח, לפי ההצעות הנ"ל.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully