פופקורן בטעמים
מתחילים מטיגון של הגרעינים במעט שמן ואז השמיים הם הגבול. מלוח, מבושם, חריף, מעושן או מתוק אתם מחליטים!
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- ל-4 מנות:
- 1/2 כוס גרעיני תירס יבשים
- 1 כף שמן (רגיל או זית)
- לתיבול:
- 30 גרם חמאה מומסת מתובלת בכפית קארי
- או 2 כפות שמן זית מתובל בשום כתוש וטימין (אפשר גם עגבניות מיובשות טחונות)
- או 3 כפות דבש או מייפל
- או 50 גרם שוקולד מריר מומס
אופן ההכנה
- 1.מחממים סיר עם כף שמן.
- 2.מוסיפים את גרעיני התירס היבשים לסיר, ומכסים (עדיף במכסה זכוכית). ממתינים לשמוע את קולות הפצפוץ. התהליך נמשך 3-2 דקות, או עד שקולות הפצפוץ פוסקים.
- 3.משטחים בכלי כלשהו, ומפזרים תיבול לפי החשק: מתוק או מלוח, לפי ההצעות הנ"ל.