- 1.מכינים את טחינת הלימונים הכבושים: במעבד מזון טוחנים יחד את הטחינה הגולמית והלימונים הכבושים, עד שמתקבל מרקם ממרחי, חלק ככל האפשר. מוסיפים את המים הקרים בהדרגה, עד שמתקבל המרקם הרצוי של הטחינה.
-
- 2.לסלט בצל סומק: מערבבים את הבצל הפרוס והסומק, עד שהסומק מצפה את כל הבצל.
-
- 3.לקבב: צולים את הבשר על מחבת חמה, עם מעט שמן קנולה. מתבלים במעט מלח, פלפל שחור ובהרט. תוך כדי צליית הבשר מועכים אותו בעזרת כף לקבלת מרקם מפורק לא קציצה.
-
- להגשה: מניחים במרכז צלחת עגולה כף גדושה של טחינת לימונים כבושים, מעל הטחינה את הקבב המפורק, ומעליו מעט מסלט הבצל סומק.