- 1. מחממים מחבת עם שכבת שמן זית דקה.
-
- 2. מטגנים את הכבד עם מלח ופלפל משני צדדיו עד לקבלת צריבה טובה.
-
- 3. מוסיפים את הברנדי ונותנים למחבת לעלות באש (לנקוט אמצעי זהירות טרם שופכים את האלכוהול).
-
- 4. לאחר שכבתה האש מעבירים הכל למעבד מזון וטוחנים כ-10 דקות עם הבצל והתאנים, החמאה וכל הנוזלים
- ומקררים בשקיות זילוף.
-
- 5. בקערת נירוסטה בינונית, שמים ניילון נצמד שיכסה את כל הקערה, צמוד לדפנות. מתחילים לסדר את הסלק בתור שכבה שלמה, מעליו שמים את הכבד, שוב שכבת סלק ואז כבד שוב. לבסוף דופקים את הקערה בעדינות כדי שיצא האוויר. סוגרים את הניילון ומניילנים את כל הקערה טוב טוב.
-
- 6. שמים את הקערה בתוך קערה גדולה יותק עם מים חמים (בן מארי) ומכניסים לתנור לאפייה בחום של 130 מעלות לחצי שעה.
-
- 7. מוציאים מהתנור, מקררים לילה, פורסים ומגישים.