וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

בכורה עולמית, שיתוף פעולה ישראלי: שייק שאק פותחת סניף שלישי בביג גלילות

25.2.2025 / 6:00

המבורגר, צ'יפס, חלום אדום לוהט: החדשות הטעימות של ישראל

סניף ישראלי ראשון לרשת ההמבורגרים שייק שאק, רחוב דיזנגוף, תל אביב/יניב גרנות

כל הפתיחות (והסגירות גם, הלוואי ולא היינו צריכים), תפריטים חדשים ומנות במהדורה מוגבלת, פסטיבלים וחגים, ארוחות מיוחדות ואירועים של פעם בשנה (רצינו לכתוב סילבסטר, אבל הבנו כבר מזמן שכמעט כל שבועיים יש כאן איזה "יום ה... הבינלאומי", ובמקומותינו זאת סיבה מספיק טובה לאיוונט).

שף שמתארח ושפית שמארחת גם כן, מסעדה שמתחפשת וצוות שמחליף מקום, למה לא, בעצם. מנה שמקבלת קורת גג (וקירות) משלה, אבל גם "חור בקיר" שווה מספיק כדי שנדווח. אילת וחיפה, השרון והשפלה, ותל אביב (אבל בשום פנים ואופן לא רק היא).

בקיצור, קבלו את חדשות האוכל של ישראל. והפעם - המבורגר, צ'יפס, חלום אדום לוהט. וזאת רק המנה הראשונה.

בתיאבון!

שייק שאק. My Social,
תכנית פעולה. שייק שאק/My Social
שייק שאק. My Social,
התרחבות טבעית. שייק שאק/My Social

נחיתה מוצלחת בלב רחוב דיזנגוף בתל אביב, והתרחבות מוצלחת לא פחות למתחם G Fashion בראשון לציון, הבהירו לרשת שייק שאק שיש על מה לדבר אצלה בעברית. רצוי עם המבורגר ביד, וציפס לידו, ומילק שייק גם. ברור.

כך, ייפתח השבוע בביג פאשן גלילות הסניף השלישי של המותג האמריקני-גלובלי, ויממש תכנית פעולה הדרגתית, עקבית ומשמחת מאוד, בהובלת אנשי העסקים הראל ויזל וקבוצת ירזין-סלע. מטרת-העל? 15 סניפים עד סוף 2033.

ההבטחה: 146 מקומות ישיבה שמציעים פנים (58 כיסאות) וחוץ (88), עיצוב שמוגדר כקלאסי, עם הרבה עץ, נחושת ואלומיניום, ציור קיר ייחודי שיצרה האומנית הישראלית אנטוניה לב, ומשלב "את חוויית ה-Shack עם אלמנטים מהסביבה הלוקאלית", וגם קינוח אחד בבכורה כחול לבן, ועולמית לגמרי. על הפרייד צ'יקן המפורסם נמשיך לפנטז, כנראה, עד שיגיע.

18 מקומות, חלום אחד

גל בן משה ואיציק חנגל פותחים את גרייס

לכתבה המלאה

שייק שאק. My Social,
שחיתות אדומה. רד קראמבל של שייק שאק/My Social

מה בתפריט? להיטים מוכרים ומוכחים שעניינים "גורמה בורגר"בדמות שאקבורגר (צ'יזבורגר עם חסה, עגבניה ורוטב שאק בלחמניית תפוחי אדמה קלויה, 39 שקלים לסינגל, 52 לדאבל, 65 לטריפל), "ספייסי שאקמייסטר" (צ'יזבורגר מתובל בתערובת תבלינים פיקנטית, עם בצל מטוגן ופלפלים, 48 שקלים לסינגל, 61 לדאבל, 74 לטריפל), "שרום בורגר" (פטריית פורטובלו מטוגנת וממולאת תערובת גבינה מותכת, חסה, עגבניה ורוטב שאק, 59 שקלים), כריך שהוא גם קציצה וגם פטריה ("שאק סטאק", 69 שקלים), המבורגר וצ'יזבורגר כמו שהם (33-36 שקלים), ארוחות-קומבו וגם גריל-צ'יז (22 שקלים).

הצ'יפס המסולסל (18 שקלים) הוא חובת הזמנה ברורה מאליה, כמובן, ואיתו מוצעים גם צ'יפס גבינה (28 שקלים) וצ'יפס חריף (31 שקלים), נקניקיות (בקר או עוף, וגם נקניקיית "היי-היט" חריפה, 29-42 שקלים) ושבעה מילקשייקים (26-38 שקלים), כולל גירסת הפיסטוק הבלעדית פה.

ה"קונקריט" הם קינוחי הגלידה והשחיתות הישראלית שמשתפים פעולה עם מאפיות וקונדיטוריות מקומיות דוגמת דלאל. אליהם יצטרף כוכב חדש בדמות "רד קראמבל", המשלב גלידת וניל, שטרויזל הדרים פריך-חמאתי של רביבה וסיליה וקולי פירות אדומים חמצמץ.

seperator

שייק שאק, ביג פאשן גלילות

3
walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully