קניידעלך כמו שצריך
מתכון לפסח של השף קולין גילון, מלון "דניאל".
מתכון מאת:
מצרכים למתכון
- 2 ביצים מופרדות
- 1/2 כוס קמח מצה
- מלח לפי הטעם
אופן ההכנה
- 1. מקציפים חלבונים לקצף יציב, מקפלים לתוכו את החלמונים, מקפלים את הקמח והמלח, מכסים ומקררים לפחות 30 דקות.
- 2. יוצרים כדורים, מבשלים במי מלח על אש נמוכה כ- 20 דקות ולפני ההגשה מחממים במרק.
- 3. ניתן להוסיף לתערובת 2 כפות פטרוזיליה קצוצה או 1/4 כף ג'ינג'ר.