וואלה
וואלה
וואלה
וואלה

וואלה האתר המוביל בישראל - עדכונים מסביב לשעון

סופגנייה דיאטטית

קשה להאמין, אבל אפשר להפוך את המאכל הכי מושחת בתפריט היהודי לקצת פחות משמין, ועם זאת לא פחות זהוב וחגיגי

מתכון מאת: מערכת וואלה

אין תמונה. צילום מסך, מערכת וואלה!
אין תמונה/צילום מסך

מצרכים למתכון

  • 1 כוס חלב
  • 6 חלבונים
  • 1/2 כוס שמן
  • 3 כוסות שמן לטיגון
  • 10 טבליות סוכרזית (להמיס בכף מים חמים)
  • 1 כוס קמח מלא
  • 1/4 1 כוס קמח לבן
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 1/4 כוס יין
  • 1 שקית וניל
  • מעט מלח

אופן ההכנה

  • 1. מביאים את השמן לרתיחה (אפשר לבדוק רתיחה באמצעות טיפת מים).
  • 2. מערבבים היטב את כל החומרים ומחלקים לעיגולים.
  • 3. בעזרת כף גדולה טבולה במים מכניסים את הסופגניות לשמן החם ומזהיבים.
  • 4. מוציאים את הסופגניות ומניחים על נייר מגבת לספיגת השמן.

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

+
בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully