פיקוד העורף הגל השקט

הגדרת ישובים להתרעה
      הגדרת צליל התרעה

      נושאים חמים

      מאפה ארטישוק וגבינת צאן

      מתכון באדיבות השף אלון גונן, מסעדת אל בריו

      2 מדרגים / 3.43 כוכבים

      פרווהכשר
      מאפה ארטישוק וגבינת צאן (יח
      מאפה ארטישוק וגבינת צאן (יח"צ)

      מצרכים

      • 10 תחתיות ארטישוק טרי חתוכים לקוביות קטנות
      • כוס יין לבן
      • חצי כפית מלח
      • חצי כפית פלפל שחור
      • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
      • כפית עלי טימין טריים
      • רבע קילו גבינת עזים חצי קשה מפוררת
      • 8 עלי פילו

      אופן ההכנה

      • 1. מחממים במחבת טפלון את היין ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה.
      • 2. מבשלים את הארטישוקים עד שהקוביות רכות. מסננים את הנוזלים שהצטברו ומוסיפים את גבינת הצאן. מערבבים.
      • 3. מסדרים את עלי הפילו בצורת קערה בינונית וממלאים אותה במלית הארטישוקים.
      • 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפילו כרבע שעה או עד שהואשחום וזהוב.

      עוד מתכוני רטבים ומטבלים

      מאפה ארטישוק וגבינת צאן
      הולך טוב עם בירה...
      אזהרה: מכיל אלכוהול - מומלץ להימנע משתייה מופרזת

      מחשבוני המרה

      • נפחים

        מ -
        ל -
      • משקלים

        מ -
        ל -
      • טמפרטורה

        מ -
        ל -