מתכונים חמים

מאפה ארטישוק וגבינת צאן

מתכון באדיבות השף אלון גונן, מסעדת אל בריו

מתכון מאת: מערכת וואלה! NEWS
  • 60 דקות סה"כ

  • קל להכנה

מאפה ארטישוק וגבינת צאן (צילום: יח"צ)

מחשבון המרות

מצרכים

  • 10 תחתיות ארטישוק טרי חתוכים לקוביות קטנות
  • כוס יין לבן
  • חצי כפית מלח
  • חצי כפית פלפל שחור
  • 2 כפות פטרוזיליה טרייה קצוצה
  • כפית עלי טימין טריים
  • רבע קילו גבינת עזים חצי קשה מפוררת
  • 8 עלי פילו
למחשבון המרה

אופן ההכנה

  • 1. מחממים במחבת טפלון את היין ומוסיפים את כל המרכיבים חוץ מהגבינה.
  • 2. מבשלים את הארטישוקים עד שהקוביות רכות. מסננים את הנוזלים שהצטברו ומוסיפים את גבינת הצאן. מערבבים.
  • 3. מסדרים את עלי הפילו בצורת קערה בינונית וממלאים אותה במלית הארטישוקים.
  • 4. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ואופים את הפילו כרבע שעה או עד שהואשחום וזהוב.

מחשבוני המרה

  • נפחים

  • משקלים

  • טמפרטורה

טרם התפרסמו תגובות

הוסף תגובה חדשה

בשליחת תגובה אני מסכים/ה
    לוגו - פיקוד העורףפיקוד העורף

    התרעות פיקוד העורף

      walla_ssr_page_has_been_loaded_successfully